nieuws

Piet van Wegen uit NVA-bestuur

Archief

NVA-bestuurder Piet van Wegen heeft besloten om met ingang van juni uit het bestuur van de standsorganisatie te treden. De aanleiding is tijdgebrek.

Van Wegen zegt niet langer kans te zien om zijn directiefunctie bij de Rijswijkse Hoogewier & Hoogenraad Assurantiegroep te combineren met het bestuurswerk. “Ik vind dat je als bestuurslid heel veel tijd in de NVA moet stoppen. Met mijn huidige agenda lukt me dat stomweg niet”. Het gerucht dat zijn vertrek samenhangt met een meningsverschil binnen het bestuur over het nieuwe ‘captive-beleid’ van de NVA wijst hij van de hand.
Van Wegen trad eind 1998 toe tot het NVA-bestuur. In het afgelopen jaar heeft hij zich name bezig gehouden met de opzet van het permanente-educatieprogramma.

Reageer op dit artikel