nieuws

Petplan start met drie pakketten

Archief

De huisdierenverzekeraar Petplan (zie ook AM nr. 9, pag. 5) start onder de vlag van AUV Dierenartsencoöperatie en met een volmacht van Unigarant, met drie verzekeringspakketten.

Het gaat om de pakketten Basis, Plus en Totaal. Het Basis Pakket verzekert het huisdier tot een maximum van _ 2.000 per jaar. Het Plus Pakket biedt dezelfde dekking (maximale vergoeding _ 2.000 per jaar), maar heeft extra’s. Over de extra zorg die vergoed wordt in het Plus Pakket kan men in overleg met de dierenarts beslissen. Petplan vergoedt hiervan altijd de helft van de kosten.
Verder worden in het Plus Pakket de kosten van preventieve zorg (zoals vaccinaties, vlooien- en ontwormingsmiddelen) tot een maximumbedrag van _ 50 per jaar vergoed. De totale maximale vergoeding van de diensten uit het Plus Pakket bedraagt _ 3.000 per jaar.
Het Totaal Pakket moet maximale zekerheid bieden. Alle diensten uit het Plus Pakket worden volledig vergoed inclusief de behandelingen uit het Basis Pakket tot een maximum van _ 3.000 per jaar. De kosten van preventieve zorg zijn tot een maximum bedrag van _ 100 per jaar verzekerd. De premies worden vastgesteld naar leeftijd en gewicht van het huisdier. Wel betaalt de verzekerde een vast bedrag van _ 35 per ingediend declaratieformulier. Dit kan ook _ 25 of _ 15 worden, maar dan geldt een opslag op de maandpremie.
Voor de looptijd van de pakketten kan gekozen worden uit één of vijf jaar.
Aanvullend
Ook kan de klant een aantal aanvullende verzekeringen sluiten in combinatie met één van de pakketten. Dit zijn een Sterilisatie & Castratie Verzekering, een Chemo & Radiotherapie Verzekering en een Crematieverzekering.
Alle dekkingen zijn online te sluiten via de website www.petplan.nl.

Reageer op dit artikel