nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Gerard Sirks (51) is per 1 juni benoemd tot chief investment officer bij Zwitserleven en directeur van Swiss Life Asset Management (SLAM). Sirks is als zelfstandig interim manager werkzaam geweest bij AZL Vermogensbeheer.

Met ingang van 1 september treedt Gerard van Dalen (60) in dienst bij Doctors Pension Funds Services als algemeen directeur.
Van Dalen is nu werkzaam als directeur bij het bedrijfstakpensioenfonds voor de Metalektro (PME).
Robert Kool (43) start als business development manager bij SPSS Benelux. Kool gaat zich in deze functie met name richten op de financiële-, bancaire- en verzekeringswereld.
ACE Europe heeft Daniel Jacobs (34) aangesteld als underwriter technical lines voor de Benelux. Jacobs wordt verantwoordelijk voor risico’s in zware industrie en bedrijfskritische informatica.
Unisys Nederland heeft Gerrit Bruggeman benoemd tot partner Global Financial Services. Bruggeman zal eindverantwoordelijk zijn voor alle dienstverleningsactiviteiten van Unisys aan banken en verzekeraars in Nederland.
Molenaar & Lok Consultancy, organisatie- en informatieadviesbureau, wordt sinds kort versterkt door Sabine van Goudswaard (33), die als consultant in dienst is getreden.
Hans Houweling (55) is in dienst getreden bij Aqurance als projectmedewerker Schadebehandeling Verkeer. Hiervoor is Houweling stafmedewerker Risicomanagement en Schadecoördinatie in de transportsector geweest.
Bij Dukers & Baelemans is Conny Weber (48) als directeur Opleidingen aangesteld.
Tevens is het team van Dukers & Baelemans uitgebreid met Mariska Kemp (29) als manager Logistiek & Planning.
Jeroen van Mortel (30) is gestart binnen de productgroep Aansprakelijkheid/CAR van GAB Robins Takkenberg, als assistent expert bij de afdeling Milieu, Agrarisch en Chemie. Op die afdeling zal ook Leo Jansen (48) werkzaam zijn als senior accountant. Wim van der Liet (39) zal in deze productgroep de afdeling Techniek versterken.
Maarten Fuhring is begonnen bij Nassau Verzekeringen als underwriter Crisis Management. Zijn werkzaamheden omvatten het verzekeren van zowel Kidnap & Ransom als product recall-risico’s.
Freek Warmelink is benoemd tot commercieel directeur van het kantoor van Aon Risico Management in Amsterdam. Warmelink gaat zich vooral bezighouden met onderhouden en uitbouwen van contacten met Global Clients en andere belangrijke relaties van Aon.
Met ingang van 1 juni is Maud Kaper bij CCS verantwoordelijk voor communicatie. Zij was bij CCS in een vergelijkbare functie werkzaam en heeft als zelfstandig communicatieadviseur voor diverse bedrijven in de financiële branche gewerkt.
Bij DreamTeam Companies treedt per 1 juli Arie Koeman (36) in dienst in de functie van medewerker verzekeringen.
Hiervoor was Koeman werkzaam bij Zilveren Kruis Achmea als senior medewerker Leven.
Jan Willem Guit (33) is vanaf 6 juni werkzaam bij HDS Groep als bouwkundig taxateur. In zijn vorige werkkring was hij projectleider bij een aannemersbedrijf.
Het accountteam van het onlangs gestarte Allianz Inkomensverzekeringen is in de afgelopen weken opgebouwd en bestaat nu uit vijf medewerkers. Martin Gast (45), afkomstig van Reaal, en Gilbert Mackaaij (37), afkomstig van Movir, zijn werkzaam als senior accountmanager. De drie accountmanagers zijn Erik Rozema (38), die werkzaam was als zelfstandig pensioen- en hypotheekadviseur, Pjotr van Tilburg (27), afkomstig van InVentiv Recruitment, en Sandor Tijhof (28) die werkzaam was bij Avéro Achmea.
Per 1 juni is Philipse & Co versterkt met Daan Vermeer (58) als senior vermogensbeheerder. Vermeer heeft jaren ervaring in het effectenvak, grotendeels opgedaan bij ABN Amro Private Banking.

Reageer op dit artikel