nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Bij Fortis Corporate Insurance zijn de afgelopen maand vijf nieuwe medewerkers in dienst getreden. Lilian Nyèssen (40), als specialist underwriter Liability; Carola de Jonge (28) als underwriter Liability; Ron van Zuilichem als specialist underwriter Liability; Raymond Hogendoorn (50) als manager Property; Aram Stoop (29) als risk-control consultant en tot slot Daphne Last (27) als claimsadjuster Fleet.

Onlangs is Paul van der Marck (42) als directeur gestart bij Ordina Finance Consulting. Dit bedrijfsonderdeel richt zich op business- en managementconsultancy, in met name de pensioen-, verzekerings- en hypotheekmarkt.
Naast deze functie is van der Marck partner van Ordina op het gebied van Business- en IT-strategie en Businesscases.
Edwin Groenveld (41) treedt 1 juni in dienst bij DreamTeam Companies in de functie van medewerker Verzekeringen. Groenveld was hiervoor werkzaam bij MN Services, als medewerker klantenteam.
René Ziel (44) begint per 1 juni als accountmanager Hypotheken bij HypotheekCompany. Vanuit deze functie zal hij kantoren ondersteunen waar het gaat om product- en vaktechnische ondersteuning. Tevens wordt hij verantwoordlijk voor de backoffice-activiteiten van HypotheekCompany.
Carel Storm van ‘sGravesande (41) is benoemd tot general manager van SOS te Rotterdam. Storm van ‘sGravesande is afkomstig van Hanco ATM Netherlands, waar hij werkzaam was als salesmanager. Hij heeft ruime ervaring opgedaan bij uitgeverijen als Wolters Kluwer en Het Financieele Dagblad.
Jos Meekel is per 1 juni benoemd als operationeel directeur bij Hoffmann Bedrijfsrecherche te Almere. Meekel zal sturing geven aan de afdelingen Recherche, Forensische Dienstverlening en Strategisch Riskmanagement.
Overleden
Op 19 mei is overleden Erich Bloemenveld. Hij was 36 jaar in dienst van de Onderlinge Levensverzekering-Maatschappij ‘s-Gravenhage en vanaf 1997 voorzitter van de Personeels-, Ontspannings- en Gezelligheidsvereniging van bovengenoemde maatschappij.

Reageer op dit artikel