nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Robin Urban is begonnen als salesmanager hypotheekketens bij Zwitserleven. Urban (35) komt van GeldXpert waar hij manager Marketing & Sales was.

Jan Niemeijer (41), adjunct-directeur van Anker Crew Liability Insurance, vertrekt daar per 1 juni na een dienstverband van bijna zeven jaar. Niemeijer wordt underwriter bij NNPC. Waar Anker zich richt op de verzekering van bemanningen, richt NNPC zich op de verzekering van schepen.
Unigarant heeft Jurriaan van Zwet (35) aangesteld als accountmanager voor reisverzekeringen. Van Zwet zal zich met name bezighouden met acquisitie en behoud van relaties.
Age Offringa, voormalig topman van de Friesland Bank en onder meer commissaris bij Zevenwouden, is nu ook commissaris geworden bij de Bloemers Nassau Groep.
Deze maand zijn Carolien Roodenburg en Monique van Leest in dienst getreden bij EssentialPeople, onderdeel van Corinthe.
René Volwerk is vorige maand begonnen als business-linemanager Banking & Insurance bij detacheerder DPA Flex. Volwerk heeft diverse ICT-managementfuncties vervuld binnen de financiële dienstverlening. Alexander Reuvers is per 1 mei benoemd tot manager Marketing & Communicatie. Hij was de laatste vier jaar verantwoordelijk voor Business Development.
Bij Elvia Reisverzekeringen is Jan Willem Stet (37) benoemd tot salesmanager Travel Industry. Stet was de afgelopen zes jaar al werkzaam als key-accountmanager in de reisbranche. Hij volgt Ron Hemelrijk op die per 1 mei als New Business Development manager International Sales zijn carrière internationaal voortzet binnen de Mondial Assistance Group.
Jan Holsboer is benoemd tot commissaris van Onderlinge ‘s-Gravenhage. Medio april was hij al benoemd tot commissaris van Neerlandia van 1880, een 100% dochtermaatschappij van de Onderlinge ‘s-Gravenhage.
Jan van Leer is benoemd tot statutair directeur Schade van Generali. Van Leer was adjunct-directeur Schade en is al 24 jaar werkzaam bij Generali.
Tevens zijn vier senior accountmanagers benoemd voor Pensioen en vier voor Inkomen en Verzuim. Deze benoemingen maken deel uit van de strategie om inkomens- en pensioenverzekeringen verder uit te bouwen. Vijf van de betrokken accountmanagers waren al werkzaam bij Generali; Roald Kist, Dirk Burgersdijk en Paul Kimsma werden nieuw aangetrokken. Het nieuwe team wordt aangstuurd door directeur Verkoop Eduard Planting.
Hans Bürer (48) is begin deze maand in dienst getreden bij dienstverlener VisionWaves Finance. Bürer is afkomstig van Conclusion Consulting finance. In zijn nieuwe functie wordt hij medeverantwoordelijk voor de groei van de financiële dienstverlening.
PensioenPlatform heeft Marc van Maanen aangesteld als internetmarketingmanager. Van Maanen (32) zal bijdragen aan de uitbouw van de websites en internetdiensten, het opstellen van nieuwe campagnes en het ontwikkelen van optimaal internetbeleid.
Begin deze maand is Hanny Breel benoemd tot marketingmanager bij Lancyr. Zij zal zich gaan bezighouden met het promoten van het merk Lancyr. Breel is afkomstig van OZ Zorgverzekeringen in Breda waar zij hoofd Marketing was.
Monique Bodde is sinds 1 mei directeur Human Resources bij Aon. In deze functie volgt zij Margreet van Dijk op die haar carrière buiten Aon zal voortzetten. Bodde is sinds 2000 werkzaam bij Aon, de laatste jaren als HR-manager van Aon Risico Management, Aon Verzekeringen en Corporate Services.

Reageer op dit artikel