nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Bert van Daalen (34) is bij ELQ Hypotheken begonnen als marketingmanager. Hij was commercieel manager bij De Hypotheekshop en volgt Robert-Jan van Nievelt op die de functie ad-interim vervulde.

5xP Marketing & Communicatie is uitgebreid met de komst van Patrick van de Wouw. Van de Wouw is gespecialiseerd in hypotheken en al meer dan vijftien jaar werkzaam in de financiële sector bij onder meer SNS Bank, Hypotrust en Reaal (Hooge Huys).
Corné Rodenburg (36) treedt per 1 mei in dienst als registerexpert bij technisch expertisebureau Adinex in Reeuwijk. Hij zal worden ingezet bij behandelen van technische schaden en aansprakelijkheidsschaden. Voorheen was hij werkzaam bij EMN Expertise.
Na een jaar het opleidings- en ervaringstraject bij Aqurance te hebben gevolgd, zijn bij Nova Dia, detachering in assurantiën, de gelederen versterkt met Patrick Pieterse (37), projectmedewerker pensioen- en levensoftware, Phillice William (35), specialisatie acceptatie hypotheken en Alexandra Bone (26) als junior accountmanager en projectmedewerkster.
Per 1 april is Jan Menzo projectmanager bij Grijpma AsG, IT-adviesbureau voor assurantiebedrijven. Voorheen was hij directeur bij Assurantiën Generale Bank (Fortis) en daarna directeur bij Dorhout Mees Assurantiën.
Peter van den Brink (42) is per 1 mei aangesteld als director Marine bij Willis. Van den Brink wordt verantwoordelijk voor accountmanagement, Broking en Claims van de business-unit Marine en maakt onderdeel uit van het managementteam.
Ook Dolf Balink (44) start bij Willis als executive director Marine. Balink zal de directe leiding op zich gaan nemen van de business-unit Marine, accountmanagement, Broking en Claims. Beiden zijn jarenlang werkzaam geweest bij Marsh Nederland.
DCE Consultants heeft Jeroen Stoffele benoemd tot manager Banking & Investments. De afgelopen zeven jaar heeft hij ervaring opgedaan bij DCE Consultants op het gebied van onder meer risicomanagement, automatiseringstrajecten en corporate banking.
Aquila Informatica, actief in de verzekeringsbranche, heeft per 1 mei Edwin Kennedy (42) aangetrokken als directielid. Voor zijn aantreden bij Aquila heeft Kennedy verschillende functies vervuld bij organisaties in de internationale financiële sector.
Eef Brouwers, voormalig directeur-generaal van de Rijksvoorlichtingsdienst, is opgenomen tot de raad van advies van Akkermans & Partners Groep.
Door de aandeelhouders van Generali is Jan van Leer tot statutair directeur Schade benoemd. Van Leer heeft gedurende zijn 24-jarige loopbaan bij Generali uitgebreide kennis en ervaring opgedaan binnen het verzekeringsbedrijf.
Bij Mn Services Vermogensbeheer is
Anne-Marie Munnik benoemd bij het team Beleggingsbeleid binnen de afdeling Fiduciair Management. Zij is tevens bestuurslid van de VBA, de beroepsvereniging van beleggingsdeskundigen. Marcel Naus is sinds kort werkzaam in het team Europese Aandelen. Joeri Raams is begonnen in het team Aandelen Extern en wordt verantwoordelijk voor de selectie van externe managers. Allard Ruijs is toegevoegd aan het team Private Equity en Carolijn ter Haar is gestart bij het team Internationaal Onroerend Goed.
Daarnaast is de afdeling Fiscale & Juridische Zaken versterkt met twee ervaren juristen, Tim Noordhof van De Brauw Blackstone Westbroek en Onno van Ringelesteyn van de Stichting Spoorwegpensioenfonds.
Bij Aqurance hebben Karin Koster (26), Stephan Bodewitz (24), Louise Fontein (28), Johan van Miltenburg (23), Remi van den Broeke (25) en Jeroen Zeeman (31) de afgelopen twee maanden een deel van hun opleidingstraject afgerond. Op dit moment zijn zij
ingezet op diverse opdrachten.
Per 1 juni wordt Hans Kadiks (57) voor vier jaar lid van de raad van bestuur bij de KAS Bank. Hij werkte als directeur Leven Particulier bij Nationale-Nederlanden.
Hans Polman en James Meynhard van Schoor zijn van start gegaan in de functie van formulemanager bij Box Finance. Het werkgebied van Polman omvat de gebieden ten noorden en westen van Amsterdam, voor van Meynhard van Schoor zal dat Groot-Arnhem worden.
Het team van EssentialPeople is versterkt met Svenja van Lunszen als recruiter. Voorheen was zij actief als pensioenconsultant bij Akkermans en Partners en als recruiter bij Ordina. Remco Schmitz is er begonnen als consultant. Schmitz heeft ruime ervaring opgedaan als financieel adviseur bij onder andere Robein.
Onderscheiden
Jos Streppel, de financiële topman van Aegon, is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. De bij deze onderscheiding behorende versierselen zijn vorige week uitgereikt door de Haagse burgemeester Deetman. Dat gebeurde op het hoofdkantoor van Aegon na afloop van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering.

Reageer op dit artikel