nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Theo Sweegers is per 1 maart 2006 in dienst getreden bij VP Taxatie te Eindhoven als accountmanager. Hij werkte eerder bij IAK, Staats en Verberkmoes.

Bram van der Slikke (45) is op 1 maart begonnen bij Erasmus Verzekeringen als manager Co-Assurantie. Hij volgt hiermee Dirk-Jan de Vreeze op.
Van der Slikke was branchemanager Brand, Technische Verzekeringen en Transport bij AXA Schade.
Sytze ten Wolde (44) is met ingang van 1 april benoemd tot formulemanager bij Lancyr.
Hij heeft 18 jaar diverse marketing- & verkoopfuncties vervuld bij DeltaLloyd.
Barbara Stam(34) is per 1 april London Verzekeringen gaan versterken als manager Schadebehandeling. Zij volgt in deze functie Frans de Jager op die eerder werd benoemd tot hoofd Operations, waartoe Schadebehandeling, Frontoffice en Fraude Coördinatie behoren.
Reinoud van den Broek (39) heeft Achmea verlaten en keert terug naar vermogensbeheerder Robeco. Daar wordt hij per 1 mei hoofd Institutional Sales. Van den Broek hield zich als directievoorzitter van Achmea Pensioenen bezig met de fusie met Interpolis Pensioenen.
Molenaar & Lok Consultancy, organisatie- en informatieadviesbureau, is onlangs versterkt door Dennis Klein, die als senior consultant in dienst is getreden.
René van Duuren (51) is vorige maand in dienst getreden bij Atos Consulting als associate director. Hiervoor maakte Van Duuren deel uit van het directieteam van Univé Zorg.
Dreamteam Companies heeft Edwin Kers (38) en Martijn Scholte (28) aangesteld als (project)medewerker verzekeringen. Zij kwamen van respectievelijk De Goudse en Achmea. Tonnie van Rijn (28) is als projectmanager marketing & communicatie in dienst getreden bij adviesorganisatie Oostdam & Van den Eijkel. Hij werkte tot 1 april als marketing- en communicatiemanager bij Arag Rechtsbijstand.
Overleden
Rob Insinger is op 69-jarige leeftijd overleden. Insinger had een lange staat van dienst in de assurantiebranche, waarin hij de laatste twaalf jaar werkte bij Achmea; tien jaar als directievoorzitter van Centraal Beheer Bedrijven en daarna tot aan zijn pensionering in 2001 als adviseur van de raad van bestuur.
Van 1994 tot 2000 was Insinger voorzitter van de Stichting VAR (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit).

Reageer op dit artikel