nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Theo Pluijter (46) is vanuit de hoofddirectie van Fortis Verzekeringen Nederland verantwoordelijk geworden voor De Amersfoortse. Hij volgt daarmee Jos Baeten op, die Jacques van Ek begin dit jaar als directievoorzitter afloste. De twee andere directieleden van Fortis Verzekeringen Nederland zijn Hans van der Knaap en Roeland van Vledder.

William Briffaut is per 1 maart overgestapt naar Fortis Insurance International.
Will Hoogstad (45) volgt hem diezelfde datum op als vice-president Actuary & Reinsurance bij Fortis Corporate Insurance International Hiervoor was hij werkzaam bij de ING Bank.
Molenaar & Lok Consultancy is onlangs versterkt door Dennis Klein, die als senior consultant in dienst is getreden.
Het team Pensioen Communicatie van de Akkermans & Partners Groep is uitgebreid met de komst van Catharien Hamerslag (29).
Sinds kort zijn er drie nieuwe accountmanagers aangesteld ter versterking van het salesteam ARAG Rechtsbijstand op de afdeling Commercie. Bart van Leijenhorst (37), van huis uit fiscalist, richt zich primair op het bedienen en ondersteunen van de kleinere kantoren. Marco Kelderman (42) is vanaf oktober 2005 werkzaam bij ARAG als accountmanager in Noord-Holland. Tore van Nieuwkerk (40) ondersteunt ARAG-relaties in het grote gebied rondom het Groene Hart. Van Nieuwkerk was zelfstandig adviseur.
Chris Eisenberger (30), verzekeringsspecialist en afkomstig van Financial People, is in februari 2006 Amedes Nederland gaan versterken en Rabia Jagroep-Nabibaks (26) is begin deze maand in dienst gekomen. Zij is verzekeringsspecialist en afkomstig van Optas.
Chantal Moes (32) zal per 1 april 2006 de gelederen versterken als Medior verzekeringsspecialist afkomstig van Detazz.
John Rijssemus (39 jaar) is aangesteld als directeur ICT bij Uniserv Outsourcing, onder meer administrateur van universal-lifeverzekeringen.
Als adjunct-directeur was hij al enige tijd verantwoordelijk voor de Uniserv-applicaties.
Bij Hiscox is Hans Leenards benoemd tot manager Professional Insurances. Hiervoor werkte Leenards bij Fortis Corporate Insurance als teammanager beroepsaansprakelijkheid. Yasin Chalabi is benoemd als underwriter Professional Insurance. Hiervoor was Chalabi werkzaam bij AON Risico Management als sluiter beroepsaansprakelijkheid.
ONVZ heeft twee nieuwe accountmanagers in dienst genomen voor de regio Het Gooi en de Rotterdamse Randgemeenten. Eddy Groenewold is onder andere werkzaam geweest bij Pro Life en Cardian, en Anneke Rens heeft gewerkt in de buitendienst bij verschillende verzekeraars. Zij is de opvolger van Wilma Zorg die is overgestapt naar Turien & Co Assuradeuren.
Jos D’Angelo is begin deze maand bij Anker Rechtsbijstand aangetrokken als accountmanager. Hij zal het bestaande netwerk van assurantietussenpersonen gaan uitbreiden. Hiervoor is D’Angelo werkzaam geweest bij KPN en Philips.
Otto Zuidema (47) is per 15 april aangesteld als regiodirecteur in de regio Overijssel binnen de Meeùs-organisatie. Zuidema was districtsdirecteur van de ING Bank.
Bas Hafkenscheid (35) is per 1 april de nieuwe commercieel directeur bij Stater Nederland. Hij volgt Erik Versnel op, die op 1 maart vertrok bij Stater. Hafkenscheid werkte eerder bij KPMG, Wegener Direct Marketing en Nolan Norton & Co.
Per 1 april treedt Jeanien Kisjes (36) als P&O-manager in dienst bij expertise- en onderzoeksbureau Compander in Assen. Zij zal zich daar eveneens gaan bezighouden met de marketingactiviteiten.
René van Duuren (51) is begin deze maand in dienst gekomen bij Atos Consulting als associate director. Hiervoor maakte Van Duuren deel uit van het directieteam van Univé Zorg.
Dreamteam Companies heeft Edwin Kers (38) en Martijn Scholte (28) aangesteld als (project)medewerker verzekeringen. Zij kwamen van respectievelijk De Goudse en Achmea.

Reageer op dit artikel