nieuws

Persoonlijkheden

Archief

In de regio West is Herbert Jansse (42) de nieuwe directeur binnen de Meeùs organisatie. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor verzekeringen, hypotheken en makelaardij. Jansse was lid van de directie van Marsh in Rotterdam.

Betty Visker is gestopt als PR-directeur van Akkermans & Partners Groep en gaat zich als zelfstandige bezighouden met relatiemarketing. Visker blijft wel directeur van het Nationaal Pensioendebat.
Begin januari heeft PGGM Felix Malten aangesteld als stafdirecteur Corporate Communication. Malten werkte de afgelopen jaren bij KSM als Client Services-directeur.
Gert Dazler heeft ADP Business Service verlaten en zich als zelfstandig adviseur gevestigd onder de naam Dazler BV. Hij specialiseert zich in compliance en fraudebestijding. Ook Coen Nap (46), ooit commercieel directeur bij ABZ (nu ADP), heeft het bedrijf verlaten. Hij is toegetreden tot BVA Recruitment Services.
Begin deze maand is Stephan van Paridon (33) Trade Marketing-manager geworden bij Zwitserleven. Als opvolger van Diana Zandbergen, die accountmanager regio Den Haag is geworden, gaat Van Paridon zich bezighouden met de marketing en distributie van pensioenen, hypotheken en vermogensbeheer.
David Smeets (26) is door BLG Hypotheken per 1 januari benoemd tot coördinator van de Accountservice. Smeets was hiervoor senior acceptant op de afdeling Operations.
Fortis Corporate Insurance (FCI) heeft begin dit jaar Yves Warlop, die sinds 1995 werkzaam is bij Fortis, benoemd tot financieel directeur. De 43-jarige Warlop is verantwoordelijk voor zowel Finance als Information Systems. Sinds 2000 was hij al manager bij FCI.
De nieuwe communicatiemanager bij Delta Lloyd Verzekeringen sinds 1 januari is Koen van Niftrik. Van Niftrik werkte onder andere bij PPGH/JWT, ACA en ING Retail.
Marsh Nederland wil Rob Schoofs (45) en Rob de Jonge (38) gaan toevoegen aan het executive committee. De Jonge leidt al de divisie Risk Consulting, terwijl Schoofs als opvolger van Herbert Jansse het segment National Clients gaat leiden. Paul Schoeman neemt in september afscheid.
Begin deze maand heeft SOS International Barry Rigter benoemd tot manager Commerciële zaken. Hij is de opvolger van Annemieke van Sichem die, na vier jaar Commerciële zaken, als sectormanager leiding geeft aan de afdeling Telemedicall. Rigter is afkomstig van Meatis Arbo waar hij verantwoordelijk was voor de afdeling Intermediair en Verzekeringen.
Ivo van Riel (40), arbeidsbemiddelaar in de verzekeringsbranche, per 1 januari aangesteld als directeur bij Numerando. Hij vormt nu samen met Aad Groen de directie. Van Riel was onder andere directeur van de Meurs Groep en senior-manager bij Ernst & Young.
Raymond Linnartz (30) is onlangs bij Cigna International gestart als manager Sales Benelux & Scandinavië. Daar is hij mede verantwoordelijk voor expatriates. Hiervoor werkte hij bij Aon Consulting.
Marc Houtgraaf, is sinds begin vorige maand formulemanager bij Box Finance in de regio Rotterdam en omstreken. De 46-jarige Houtgraaf werkte eerder bij Stad Rotterdam, Legal & General, Hooge Huys (nu Reaal) en Delta Lloyd.
Het Stichtingsbestuur van de Universiteit van Tilburg heeft drs. Mike Leers, voorzitter van de Raad van Bestuur van zorgverzekeraar CZ, benoemd tot lid van het bestuur.
Werving- & selectiebureau ibs/Astrea is versterkt met twee nieuwe consultants: consultant Detachering Fred Lehmann, afkomstig van Topstart en Wendy Boffen die is gestart als consultant Werving & Selectie. Johan Kuipers is intern overgestapt naar Technipower in de functie van accountmanager. Verder is Jurgen van den Noort managingconsultant geworden. Hij was consultant Werving & Selectie.
Wim van Wingerden (60) is Henk Koning opgevolgd als voorzitter van de Stichting Keurmerk Hypotheek Bemiddeling (SKHB). Van Wingerden, voormalig directeur van MNF Bank, is ook voorzitter van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs.
Brunel Insurance & Banking is onlangs uitgebreid met twee werknemers: Johan Wilgenhof (38), senior-accountmanager voor het leven/pensioen egment is afkomstig van Delta Lloyd waar hij werkzaam was als teamleider Acceptatie Inkomensverzekeringen. Tessa Flink (23) is benoemd tot accountmanager voor het adviessegment.
Royal Hands heeft Joop van de Meulenreek (49) in dienst genomen als salesmanager voor de verzekeringsmarkt. Meulenreek is verantwoordelijk voor Promis e-Claims. Zijn vorige werkgever was ADP (voorheen ABZ).

Reageer op dit artikel