nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Gert Dingemans (46) is na ruim tien jaar vertrokken bij assuradeurenbedrijf Turien & Co, waar hij directeur Verzekeringen was. Per 1 februari krijgt hij als directeur de algemene leiding over de Biltse assurantiemakelaardij MultiSafe. Dingemans brengt expertise mee op het terrein van schade- en (vooral) zorgverzekeringen. Voor zijn overstap naar Turien in 1995 werkte hij tien jaar bij Nuts.

Hoofd Commercie Jan Bruin wordt per 1 februari directeur Verzekeringen bij Turien & Co als opvolger van de vertrekkende Gert Dingemans. Jan Hamburger is begin dit jaar gestart als afdelingshoofd Commercie. Hamburger was hiervoor werkzaam bij DAS. Per 1 april zal Wilma Zorg, afkomstig van ONVZ, beginnen als manager Special Relations bij Turien & Co.
Coface Nederland heeft René Tazelaar (37) begin dit jaar benoemd tot commercieel directeur. Tazelaar werkt al sinds 2001 bij Coface en daarvoor werkte hij tien jaar bij Aon. Chantal Joosse (25), afkomstig van Atradius, is sinds kort accountmanager in de sector Food/Agro.
Walter Mutsaers (38) wordt per 1 februari lid van de raad van bestuur van pensioenuitvoerder Mn Services. Hij werkte er van 2002 tot 2004 al als directeur Pensioenen & Verzekeringen. Tussen 1998 en 2000 was Mutsaers lid van de hoofddirectie van Amev.
Hans Hassing (55) staakt deze maand met zijn eenmansbedrijf De Stijl Assurantiën in Heiloo. De 150 relaties tellende portefeuille gaat deels naar de Rabobank en deels naar een lokaal assurantiekantoor. Hassing, sinds 1969 actief in de branche, gaat zich bezighouden met optiehandel op de effectenbeurs.
Begin deze maand is bij Lengkeek Expertises te Zwolle Casper Lucas gestart als bouwkundig expert. Hij maakt deel uit van het team van de afdeling CAR/Aansprakelijkheid. Lucas kwam van BAM Utiliteitsbouw te Groningen.
Henk Verhoeven (40) is deze maand als manager IT in dienst getreden bij Lancyr. Hij zal zich daar gaan bezighouden met productinnovatie Anva. Verhoeven heeft voorheen gewerkt bij onder andere volmachtbedrijf Westenburg.
Per 1 januari is Jan van der Staay (47) benoemd tot directeur MediFire/VVAA Instellingen en Organisaties. Hij volgt Bob Burgers op die vorige maand met pensioen is gegaan.
Vanaf 1 februari is Rikkert Hein (34) accountmanager van Conservatrix in de regio Noord-West Nederland. Hein was eerder accountmanager bij Cordares in Amsterdam. Thierry Vriens (27) en Maurice Cariot (32) zijn begin deze maand al gestart in Zuid-Oost-en Zuid-West Nederland. Zij werkten bij assurantietussenpersoon DFD respectievelijk en De Hypotheker.
Sijtsma Verzekeringsgroep heeft Joost de Vente (35) benoemd tot directeur Verzekeringen Binnendienst. De Vente is sinds 2002 werkzaam bij Sijtsma. Daarvoor werkte hij bij Kuijkhoven Adviesgroep in Veenendaal.
Francie Peters (37) is benoemd tot directeur van Unicare, dochterbedrijf van CED Holding. Peters is sinds 2000 werkzaam bij CED als manager Claims Services en stapte in 2002 over naar Unicare.
Marcel Evertsen (45) ruilt Reaal in voor Nationale-Nederlanden. Hij werkte zestien jaar bij Reaal (en NOG/Hooge Huys) en was er hoofd Corporate Communicatie. Bij NN wordt hij per 1 maart manager Marketingcommunicatie, verantwoordelijk voor de marketingafdelingen Schade, Leven/Pensioen, E-business en Speciale projecten.
Rob ter Mors (42) is benoemd tot commercieel directeur Achmea Bedrijven (bedrijfsmatige schadeverzekeringen Centraal Beheer). Hij volgt John Seegers op, die met pensioen is gegaan.
Dirk Jan Klein Essink(44), die begin volgende maand in dienst treedt bij TVM, zal met ingang van 15 mei als directeur Financiële en Sociale Zaken deel uitmaken van de centrale directie van TVM. Hij wordt de opvolger van Jan Strijker, die met pensioen gaat. Klein Essink is nu nog directeur van de Verzekeraarshulpdienst.
Martijn Jansen is benoemd tot partners van Twynstra Gudde. Hij is er sinds 1999 in dienst. Zijn opdrachten zijn gericht op het verbeteren van de (commerciële) performance van bedrijven, met name in de verzekeringsmarkt.
Bij Mercer HR Consulting is commercieel directeur Jos Berkemeijer tevens benoemd tot voorzitter van het directieteam. Hij is de opvolger van Frank Verschuren, die eind 2005 zijn dienstverband heeft beëindigd.
Register expert Reint Koetse (44) is begin deze maand in dienst getreden bij Cordaet Personenschade. Koetse was voorheen als senior letselschade-expert werkzaam bij Cunningham Lindsey Nederland.
Akkermans & Partners Pensioen Juristen is per 1 januari uitgebreid met twee nieuwe partners. Rosemarie van der Velden (42) is sinds 1992 verbonden aan Akkermans & Partners en sinds 2002 directeur Pensioen Juristen. Zij is verantwoordelijk voor vaktechniek en kwaliteitsbewaking. Jan van Harten (33) is sinds 2000 verbonden aan Akkermans & Partners Pensioen Juristen. Hij is met name gespecialiseerd in de collectieve pensioenmarkt.
Bij CED Nomex/EMN Expertise is Robert de Jong (40) met ingang van 1 januari benoemd tot commercieel manager, met de provinciale markt als aandachtsgebied. De Jong bekleedde daarvoor de functie van product- en accountmanager.

Reageer op dit artikel