nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Marianne van Aanholt gaat volgende maand aan de slag gaan bij Avéro Achmea Co-assurantie als senior-underwriter. Zij werkte eerder bij Delta Lloyd.

Bij Nassau verzekeringen is Richard Saedt, afkomstig van Marsh, accountmanager geworden in de regio Noord-Holland en Utrecht.
Sinds kort is Lex Stegerhoek, voorheen teammanager Technische Buitendienst bij Nationale-Nederlanden, directeur Personenschade bij Rechtspraktijk & Letselschadebureau Drost.
Bij de productgroep personenschade van Gab Robins is Gysèle Vogeler vandaag aan de slag gegaan als expert. Jeroen Damen begint volgende maand. Arbeidsdeskundige Martin de Haan keert, na een kort verblijf bij Korevaar Van Dijk, weer terug.
Peter Goud is al eerder begonnen bij Gab Robins. Vogeler, Damen en Goud komen van respectievelijk DAS, Interpolis en GRM Expertises.
Bij Achmea is Jurgen Surstedt (39) benoemd tot senior-adviseur merkmanagement. Hij is afkomstig van Interpolis waar hij een soortgelijke functie had.
Frank Kraakman (42), momenteel directeur Operationele Processen, wordt per 1 maart 2007 de nieuwe algemeen directeur van IAK Verzekeringen. Hij is de opvolger van huidig directeur Han Diebels die Joop van Berkum opvolgt als bestuursvoorzitter van Unirobe Groep en daarnaast bestuurslid van de Unirobe Meeùs Groep wordt. Van Berkum wordt voorzitter van deze laatste groep.
Manager Zorgmanagement Karel van der Toorren (39) is benoemd tot directeur Corporate Clients bij Delta Lloyd Leven. Hij houdt zich bezig met de grootzakelijke pensioenmarkt.
Stanley Winnik wordt volgende maand directeur Business Development binnen Direktbank Hypotheken. In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van partnerships op hypotheekgebied. Winnik blijft ook statutair directeur. Joan Berger wordt per die datum eindverantwoordelijke voor Marketing en Sales. Zij is nu hoofd Operations.
Aefin Financiële diensten heeft accountmanager Karel Bijsterbosch aangesteld als formulemanager. Hij is de opvolger van Udo Koerselman, die elders aan de slag gaat.
Directeur MKB regio Zuid Jan van Baars volgt per 1 januari Peter van Dordrecht op als directielid van ABN Amro Hypotheken Groep. Naast Baars bestaat het directieteam dan uit Frank van der Heijden (CEO) en Ernst-Jan Boers (directeur).
Voormalig CFO van Zurich Benelux Nico Slemmer is bij Onderlinge Verzekeringen Overheid aangesteld als financieel directeur.
Bij Aon Affinity Europe is Joop Korver (39) benoemd tot regionale marketingdirecteur. Het gaat hierbij om één van de vijf regio’s van Aon.
Binnen Verkoop Intermediair en Speciale Distributie van Reaal zijn onlangs verschillende commercieel managers benoemd. Accountmanager regio Noord Ronnie Haarman (41) is met zijn nieuwe functie de opvolger van René Louter die directeur Verkoop Intermediair is geworden. Jan Peter Bouter (40) nu werkzaam in de regio Midden, komt van Allianz. Voormalig manager bij Meeùs August Boedhoe (46) is verantwoordelijk voor de regio Zuid. De 31-jarige accountmanager Martijn Steffers is Pieter Coopmans opgevolgd die nu directeur Speciale Distributie is.
Jan Jaap Hangelbroek (41) is als head of risk bij Sparck Hypotheken. Hij is tevens verantwoordelijk voor productontwikkeling. Hangelbroek komt van AA Interfinance (ABN Amro), waar hij head of MIS & Analysis was.
Het salesteam van Hypotrust wordt volgende maand uitgebreid met twee nieuwe accountmanagers. Raymond van Hemert zal verantwoordelijk zijn voor de regio Noord Holland en Teun Klos voor midden Nederland.
Overleden
Medeoprichter van de Hypotheker Paul Driebeek is plotseling overleden.
Op 53-jarige leeftijd is Yvonne Mussche overleden. Zij was ruim dertig jaar werkzaam bij Eijgendaal & van Romondt.

Reageer op dit artikel