nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Bij expertisebureau Vanderwal & Joosten zijn Pieter van der Linden (45) en Henrik Buchwald (32) gestart als schade-experts. Zij komen respectievelijk van Lengkeek, Laarman & De Hosson en Bouw Advies Beheer. Werkbouwkundige Roeland Steenvoorden (31) is registerexpert geworden.

Mark Klompenhouwer houdt zich bij Lengkeek, Laarman & De Hosson bezig met de behandeling van aansprakelijkheidsclaims en rechtsbijstandszaken. Hij werkte hiervoor bij Klaverblad. Remco Janssen, afkomstig van GAB Robins Takkenberg, is werkzaam als schade-expert.
Defam heeft voor de functie van senior-accountmanager Gerard van der Star aangesteld.Interbank en Avéro-Achmea waren zijn vorige werkgevers.
Hoofd Marketing bij zorgverzekeraar De Friesland Alvin Sibbald is per 1 december benoemd tot directeur Marketing en Verkoop.
DAS rechtsbijstand heeft Marianne den Boef, afkomstig van Boer & Croon, in dienst genomen voor de functie van manager Corporate Communicatie.
Gilbert Pluym (44) is benoemd tot financieel directeur bij Delta Lloyd Bankengroep. Hij vervulde deze functie eerst bij ABN Amro Verzekeringen, waar hij wordt opgevolgd door Sven Williamson (48). Williamson was manager Group Planning & Control bij Delta Lloyd Groep. Zijn plaats daar wordt ingenomen door Gerard van Rooijen (34), sinds 2003 manager Verzekeringstechniek en Actuariaat bij Delta Lloyd Schade.
Directeur Directoraat Private Banking Thomas van Rijckevorsel (52) is binnen de Rabobank benoemd tot directeur Directoraat Particulieren. Hij is hiermee de opvolger van Jos van Lange.
De 38-jarige René van der Pal is de nieuwe accountmanager Business Development bij Unigarant. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het behoud van relaties voor de merkenpolis met PSA Finance Nederland. Hij werkte eerder voor Boogaarts Automatisering.
Jan de Lange (58), eerder bij Fortis verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van het intermediair, heeft zich aangesloten bij Seniorsatwork.
Bij het Nederlands Adviesbureau voor Risicomanagement (NAR) maken Erik van Marle (31) en Robert ’t Hart (35) sinds kort deel uit van de directie. Zij komen beiden van Marsh.
Registerexpert Cor van den Berg is benoemd tot directeur van reconditioneringsbedrijf Munters Nederland. In deze functie volgt hij Alex Kiffen op die naar het moederbedrijf in Zweden vetrekt. Sinds 2005 is Van den Berg verbonden aan het Munters-concern. Daarvoor was hij onder meer interim-directeur van het Nivre.
Jaap Nooteboom vertrekt als directeur van schadeherstelketen Carflexs per 31 december. Hij wordt opgevolgd door Jeroen Binnendijk, die op 1 november is gestart met het overnemen van de taken.
Dreamteam Companies heeft Corina Rekoert (25) aangesteld als medewerker verzekeringen. Zij heeft eerder gewerkt voor Admira.
Yvonne Blees, afkomstig van Reaal, is bij Amedes gestart als verzekeringspecialist. Linda van Es, Leon Bos, Aswin Sewkaransing en Ronals Kocks zijn bij Amedes bezig met een traineeship voor verzekeringspecialist.
GAB Robins Takkenberg heeft twee nieuwe experts aangetrokken. Ronald Brunekreef, afkomstig van BouwVisie Experts & Adivseurs, en Hans de Haan, afkomstig van Toplis Hettema, zijn sinds november werkzaam bij de productgroep Aansprakelijkheid/CAR, afdeling Bouw te Amsterdam.

Reageer op dit artikel