nieuws

Persoonlijkheden

Archief

André van Rheenen begint 1 december in de verzekeringsbranche als directeur Intermediair bij Kroymans Financial Services. Hij wordt hier verantwoordelijk voor de lease en financierings- en verzekeringsactiviteiten van onder andere Alfa Romeo, Cadillac, Kia en Saab.

Bij risico-inspectiebureau Burghgraef van Tiel & Partners is de net afgestudeerde Andre van Strien gestart als risicodeskundige
Guido Horst (42) werkt sinds begin deze maaand als adjunct-directeur Operations bij hulpverleningsorganisatie SOS International. Hij was hiervoor adjunct-directeur bij de Amersfoortse. Horst is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de afdelingen Frontoffice, Mobiliteit, Medisch en Telemedicall en Netwerk & Inkoop.
Bert Radder (49), sinds november 2002 chief operational officer van Aon Groep Nederland, heeft er binnen het concern een internationale functie bij. Radder is nu tevens chief executive officer van Aon Affinity Europe. Het gaat hierbij om één van de vijf regio’s van Aon Affinity Worldwide, een in september opgerichte separate business-unit van Aon Corporation.
De 42- jarige Roel Stevens, manager bij de Velten Adviesgroep in Rijssen is geslaagd voor de mondelinge test Register Makelaar in Assurantiën (RMIA).
Wilco Ouwens, eerder werkzaam onder andere bij ASR en KPMG Priority, is onlangs begonnen bij Mobilee Consultancy, een organisatieadviesbureau voor onder meer verzekeraars.
Nova Dia, detachering in assurantiën, heeft Richard Jansen (34) aangesteld als assurantiemedewerker. Jansen werkte hiervoor bij Van der Linden Assurantie.
Linda Touber (40) is sinds kort werkzaam als projectmedewerkster bij Aquarance. Zij komt van CZ waar zij medewerkster Collectiviteit en Intermediair was.
Mike van Meurs is overgestapt van Hypotheek Visie naar financiële dienstverlener Acadium Bastion. Hij is daar werkzaam als operationeel directeur.
Martin Weinans is bij Avéro Achmea begonnen als senior brancheconsultant Motor (Volmacht). Voorheen werkte hij bij Voogd & Voogd en Allianz.
Victor van de Lest is sinds 1 november werkzaam bij Corins als functie van Senior Marine Underwriter. Hij is afkomstig van Avéro Achmea Co-assurantie.

Reageer op dit artikel