nieuws

Persoonlijkheden

Archief

DAS Rechtsbijstand heeft op de afdeling Sales Ronnie Werner aangesteld als accountmanager. De 28-jarige Werner, die eerder bij Akkermans & Partners werkte, behandelt de provinciale accounts in de regio Utrecht, Gooi, Noord-Veluwe en Flevopolder.

Joost Hembrecht is binnen de ABN Amro Hypotheken Groep benoemd tot directeur van de business-unit MNF Bank. Hij was commercieel manager bij Bouwfonds Hypotheken. Directeur van de business-unit ABN Amro is Henk van de Bunt. Hij was adjunct-directeur van MNF Bank.
Martin de Haan heeft GAB Robins verlaten en werkt nu bij Korevaar van Dijk als Letselschade-expert/arbeidsdeskundige in de regio Noord-Holland.
Na zeventien jaar in dienst te zijn geweest bij SRB Rasenberg als expert personenschade/mediator en de laatste twee jaar als directeur, wordt William van de Watering vennoot van GRM Expertises.
Johan Klijnsma is de nieuwe letselschadespecialist bij de Pals Groep in Emmen. De 38-jarige Klijnsma die voorheen bij Achmea werkte heeft als werkgebied Noord-Nederland met in het bijzonder Friesland.
Frans de Beaufort (40) wordt in december algemeen directeur van TKP Pensioen, de pensioenuitvoerder van Aegon. Hij volgt Hans Hokke op die eind dit jaar pensioneert. De Beaufort is afkomstig van Kendrion.
Bij Box Finance worden André Kruithof en Toon Graafmans begin volgende maand formulemanager. Kruithof, afkomstig van Hokke & Vogelaar, heeft als werkgebied voornamelijk Zuid-Holland. Voormalig hypotheek adviseur bij de Hypotheker Graafmans zal aan de slag gaan in het gebied van de Biesbosch tot aan Mijdrecht.
De 55-jarige Peter van der Linden start bij Marsh als director Marine/Hull bij Marsh. Hij komt van Nausch, Hogan & Murray Europe. Hans Eric Parée (42) en Titus Tiel Groenestege (36) zullen per 1 december het team komen versterken. Parée, afkomstig van Fortis Corporate Insurance, wordt business development executive voor de afdelingen Marine, Construction en Credit. Tiel Groenestege start in de functie van business-leader Landbased Equipment. Verder is Nico Keverling, al werkzaam bij Marsh, onlangs benoemd tot director Broking CAR & Machinery Breakdown.
De nieuwe senior-accountmanager bij ATP Hypotheken is Richard Peters. Hiervoor was hij accountmanager bij Hypotrust.
Fortis Corporate Insurance heeft Philippe van Oosterzee benoemd tot executive vice-president en countrymanager België. De 47-jarige Oosterzee was managing director van een bank in Ivoorkust.
Sander de Groot is vorige maand bij Groot Expertisebureau in Papendrecht als personenschade-expert begonnen. De Groot is jurist en vanaf 1999 werkzaam geweest in de letselschadebranche bij de Zwolsche Algemeene/Allianz Nederland.
Birgitte Geelhoed is als personenschade-deskundige in dienst getreden bij Andriessen & Geurst Expertises. Na haar rechtenstudie is zij sinds 1994 werkzaam voor verzekeraars. Geelhoed, die hiervoor bij Allianz werkte, heeft ruim elf jaar ervaring op het gebied van personenschade.
De 42- jarige Roel Stevens, manager bij de Velten Adviesgroep in Rijssen is geslaagd voor de mondelinge test Register Makelaar in Assurantiën (Rmia).
Bij HDS Groep is Peter Vink (30) onlangs gestart als bouwkundig taxateur. Hij komt van Hanselman Taxatie. Dirk van Zwienen (32), afkomstig van Klaverblad, begint 1 november als register-risicodeskundige.
Op de afdeling Finance, Banking & Insurance van YER Young Executive Recruitment, zijn twee nieuwe consultants aan de slag gegaan: Auke Walsma, eerder werkzaam bij Delta Lloyd en Jacob Schut die regiomanager Sales bij DAS Rechtbijstand was.
Pierre Akkermans (51) is begin oktober toegetreden als partner tot PricewaterhouseCoopers. In Amsterdam versterkt hij het team van de afdeling Pais (Pensions, Actuarial and Insurance Services). Akkermans was daarvoor tien jaar partner bij Deloitte. Hij is tevens voorzitter van de Kring van Pensioenspecialisten (KPS).
Risk Groep heeft een aantal nieuwe medewerkers verwelkomd. Annie van Mechelen (41), Sheldon Henry (41) en John Doornhegge (36) werken bij Risk Executives. Zij komen respectievelijk van Koot Financiële Diensten, DBV en TPS. Bij Risk Assuradeuren zijn Kjell van den Hoeven (22), Henk Visser (32), Janneke Deege-Onink (26) en Bart Bins (20) aan de slag gegaan. Zij werkten achtereenvolgens bij Five 4 U, Rabobank Lopikerwaard en OBP Bedrijfsadviseurs. Stagiair Bins volgt de opleiding Commercieel Medewerker Bank en Verzekeringswezen.
Arjen van Dun, samen met Klaas Dekker eigenaar van Optima, heeft zijn bestuursfunctie bij het bedrijf per 1 oktober neergelegd. Hij blijft wel aandeelhouder, maar gaat zich verder richten op activiteiten buiten de verzekeringsbranche. Optima wordt geleid door Helma van Wanrooij.
Overleden
Jonkheer Vincent Beelaerts van Blokland is op 28 september onverwachts overleden. Hij werd 78-jaar. Beelaerts van Blokland begon in 1966 bij Arag. In 1968 werd hij benoemd tot directeur van de afdeling Rechtshulp. In juni 1991 ging hij met pensioen.

Reageer op dit artikel