nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Het Adviesloket heeft drie nieuwe medewerkers aangetrokken. Marketingmanager Jeroen Wolbers, binnendienstmedewerker Esther van der Biesen (32) en de 33-jarige adviseur buitendienst Robin Roodnat. Hun vorige werkgevers waren respectievelijk Sportkoepel NKS, Rabobank en Adviesbureau De Geus.

Klaes Gerbrandy, werkzaam geweest in verschillende functies binnen de agrarische markt (Vemi en NRM), werkt bij Maat Adviseurs als regionaal agrarisch accountmanager in het gebied Noord Nederland. In de regio Oost-Nederland is regionaal agrarisch accountmager Johan Jansen actief. Hij was bedrijfsleider op een varkensfokbedrijf.
Bij hulpverleningsorganisatie SOS International is Latifa Brahmi aan de slag gegaan als accountmanager. Zij is afkomstig van Inter Partner Assistance. Medewerker binnendienst is Vanessa Limon. Haar vorige werkgever was CartaMundi Nederland.
Delta Lloyd Leven heeft Peter Priester (42) aangesteld als managing consultant Corporate Clients & Insurope Unit. Hij gaat zich voornamelijk bezighouden met grootzakelijke pensioenmarkt waaronder de ondernemingspensioenfondsen. Priester was voorheen hoofd Accountmanagement bij Fortis Pension Fund Services.
Bij Delta Lloyd Schade is directeur Agrarische Verzekeringen Adéle Jeuken benoemd tot directeur Volmachtbeheer. Zij is de opvolger van Leo van Herk, die per 1 juni toetrad tot de directie van Delta Lloyd Schade.
Carola ter Braak is begin deze maand Dicky Bloemendaal opgevolgd als secretaris van de sector Schadeverzekering bij het Verbond van Verzekeraars. Bloemendaal houdt zich voortaan bezig met het opzetten van het Centrum voor Fraudebestrijding, dat volgend jaar moet zijn gerealiseerd. Ter Braak werkte eerder als beleidsmedewerker Motorrijtuigenverzekeringen bij het Verbond en was later nauw betrokken bij de lobby voor de nieuwe zorgverzekeringswet.
Adri van Leeuwen, regiodirecteur bij Van Lanschot Assurantiën, wordt per 30 november directeur van Jacobs & Brom, het volmachtbedrijf van Aon. Hij volgt Harold van der Wijk op, die met pensioen gaat.
Bij Holland Beleggingsgroep (Allianz) is Hedwig Peters benoemd tot adjunct-directeur Beleggingen. Zij is hiermee de opvolger van Kees van Dalen die de groep heeft verlaten. Peters was eerder senior Portfoliomanager Aandelen. Ook Marc Strijbos is adjunct-directeur geworden. Hij is verantwoordelijk voor de cliëntenservice en de administratie van beleggersrekeningen. Stijbos was hoofd Treasury.
Remco Smalling (37) is bij Avéro Achmea als senior Underwriter & Engineering verantwoordelijk voor de technische verzekeringen in de co-assurantiemarkt. Hans van Rossum (31) is senior claims handler Co-assurantie. Zij zijn afkomstig van respectievelijk Aon Risico Management en Eiffel.
Begin deze maand is Piet van Linschooten gestart als accountmanager bij Arenda Financieringen. Linschooten die in de regio Zuid Nederland werkt, had als vorige werkgevers Vola en NNFD.
Bij Aqurance worden zes nieuwe medewerkers opgeleid tot acceptant of schadebehandelaar AOV. Het betreft: Marcel Visser, Frank Mengelers, Rhoderick Lindeboom, Roel Peters, Thomas van Zeijst, Estherlyn Hodge. Het is de bedoeling dat zij na de opleiding in dienst treden bij Movir.
Gerard Prudon is als seniorconsultant executive search gestart bij ibs/Astrea. Hij werkte bij onder andere Mercuri Urval en Per Selectief.
Aart Eerland is als medewerker Kwaliteit begonnen bij Crawford &Company Nederland. Hij zal zich bezighouden met onder andere de productgroep Band Technische Verzekeringen. Eerland werkte hiervoor bij Zurich Benelux. Marius Rijnten, afkomstig van expertiseorganisatie CED/EMN, is aangesteld als bouwkundig expert eveneens binnen de productgroep BTV.
Bij Monuta zijn onlangs twee nieuwe accountmanagers aangesteld. Charles Wijngaard die na een kleine uitstap als zelfstandig ondernemer weer terug is bij Monuta heeft als werkgebied Flevoland, Zuid-Friesland en een deel van Gelderland. Michael Braat was teamleider uitvaartgroep en gaat zich nu richten op Zuid-Gelderland, een deel van Twente en de Achterhoek en Noord-Overijssel.

Reageer op dit artikel