nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Jim Oorbeek (49) wordt per 1 december directeur Programmamanagement bij Reaal Verzekeringen. Hij is nu interimmanager en programmamanager bij Brighthouse. Oorbeek wordt de opvolger van Wim Henk Steenpoorte die op 1 september lid is geworden van de hoofddirectie van Reaal Verzekeringen.

AXA Schade heeft Fred van der Meer benoemd tot branchemanager Brand, Transport en Technische Verzekeringen. Voordat de 47-jarige Van der Meer bij AXA kwam, werkte hij onder meer bij Delta Lloyd, Nuts, General Accident en Aegon.
Ewoud Bom (45), tot voor kort lid van het managementteam Riskmanagement van Fortis, is begin deze maand toegetreden tot de directie van Nassau Verzekeringen. Hij zal zich ook hier toeleggen op de implementatie van het riskmanagementbeleid, waaronder herverzekeringen, acceptatiesrichtlijnen en verzekeringstechniek vallen. Naast Bom bestaat de directie van Nassau uit Dick de Boer en Onno Paymans.
Maarten van der Burgt (36) heeft na acht jaar werkgever Univé verlaten en is nu werkzaam bij DAS Rechtsbijstand als senior accountmanager.
De nieuwe manager Verkoop van ONVZ is René Oud. De 41-jarige Oud is verantwoordelijk voor de landelijke verkoop binnen ONVZ en het relatiebeheer met intermediairs. Hij was hiervoor adjunct directeur Marketing & Verkoop bij Menzis.
Inkooporganisatie United Capital heeft Rutger Ruitenbeek per 1 oktober aangesteld als commercieel manager. Hij wordt verantwoordelijk voor de afdelingen Sales, Marketing en Special Projects. Ruitenbeek was accountmanager bij Reaal.
Heino van Essen is benoemd tot voorzitter van de hoofddirectie van PGGM. Naast Van Essen bestaat deze directie uit Else Bos en René van de Kieft.
De nieuwe commercieel manager van financieringsmaatschappij Arenda is Arend-Jan Koorn. Hiervoor werkte hij als accountmanager bij Allianz.
Guido Vroman, afkomstig van Adecco Werving & Selectie, is in dienst gekomen bij De Kompaan Groep als formulemanager.
Sinds kort is Michiel Meijer (34) actief als zelfstandig consultant in de financiële dienstverlening. Hij houdt zich voornamelijk bezig met interim-marketing en salesondersteuning. Meijer werkte onder meer bij Allianz en de Postbank.
Het team van Koophuis en Hypotheek Adviescentrum is uitgebreid. Brenda Verwoert (35), afkomstig uit de makelaardij, is accountmanager voor de regio West Nederland. Saskia Streuer (27) is aangesteld als formule-assistent.
Eric Schneijdenberg wordt per 1 oktober directeur van de businessunit Schadebehandeling bij Allianz Nederland. Hij is afkomstig van Allianz-dochter Holland Beleggingsgroep. Schneijdenberg volgt Fons Gelsing op, die per die datum met prepensioen gaat. Arto Willemsen wordt benoemd tot directievoorzitter van de Holland Beleggingsgroep. Daarnaast blijft hij verantwoordelijk voor Finance & Control van Allianz Nederland Levensverzekering.
Martijn van der Linden (36) is als woordvoerder bij het Verbond van Verzekeraars in dienst getreden. Hij komt van de Nederlandse Vereniging voor Rechtspraak. Van der Linden is de opvolger van Roland Kroes, die eerder is overgestapt naar de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ).
Jelger Hettema heeft ING ingeruild voor Box Finance, waar hij formulemanager is geworden voor Noord-oost Nederland, met primaire aandacht voor Groningen en Drenthe.
Inge Petit en Annelies Delsman zijn bij For All Finance in dienst getreden als respectievelijk recruitment consultant en business manager Project- en Interimmanagement. Petit werkte voorheen voor Reaal en Delsman was conferentie-organisator bij IIR.
Wouter Peters, afkomstig van PGGM, is bij Careon Levensloop directeur mid- en backoffice geworden.
Commercieel-technisch engineer Hylke Bakker (26) is bij taxatie- en expertisebureau HDS gestart als inventaristaxateur.
DreamTeam Companies, detacheringsbureau op leven- en pensioengebied, heeft drie nieuwe medewerkers aangesteld. De 26-jarige Stanley Lam is gestart als medewerker Verzekeringen, Henk Gardenier (22) en Alex Tetteroo (32) als projectmedewerker. Zij kwamen respectievelijk van Towers Perrin, Randstad Uitzendbureau en RVS.

Reageer op dit artikel