nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Siwart Mackintosh neemt na zeven jaar afscheid als algemeen directeur van Hiscox Nederland. Mackintosh startte de Nederlandse vestiging van het van oorsprong Britse speciaalverzekeringsbedrijf. In afwachting van de aanstelling van een nieuwe algemeen directeur, neemt Marc van der Veer, managing director Hiscox Continental Europe, de taken over.

Het accountteam van Allianz Inkomensverzekeringen is uitgebreid met senior accountmanager Maarten Heesakkers (35). Eerder werkte Heesakkers als accountmanager bij Fundum en De Amersfoortse.
Eric Alles (59) wordt bij Van Ameyde Marine in Rotterdam als algemeen directeur opgevolgd door Walter Dekkers (44). Alles zal als adviseur nauw betrokken blijven bij Van Ameyde Marine, waar hij 27 jaar heeft gewerkt. Dekkers is er sinds 1990 in dienst, sinds januari 2001 adjunct-directeur.
Freek Roelofs (37) is bij ConQuaestor Management Consulting aangetreden als partner. Hij was hiervoor principal consultant bij Atos Consulting. Arjen Beers (32) is gestart als managing consultant. Ook hij kwam van Atos Consulting.
Onlangs zijn bij InVentiv drie nieuwe medewerkers gestart: verzekeringsdeskundigen René van Hassel (39) en René Lepping (42) en consultant Werving & Selectie Raymond Ostendorf (41). Zij werkten voorheen bij respectievelijk Robein Leven, AXA en Generali.
Per 1 september start Cyriel Devos bij VOC Maatwerk. Hij wordt in de functie van specialist ingezet bij diverse opdrachtgevers in de pensioenbranche. Devos werkte sinds 1999 bij SFB Pensioenen/Cordares.
Nicole Bilo (44) is onlangs de nieuwe vestiging van Nostimos Letselschade in Almere gaan leiden. Bilo werkte eerder bij Cunningham Lindsey op het gebied van personenschade.
De buitendienst van VCN Verzekerings Com- binatie Nederland is uitgebreid met Leon Janssen. De laatste jaren was hij accountmanager bij Woonfonds Hypotheken. Janssen zal als accountmanager voornamelijk actief zijn in het zuidoosten en oosten van Nederland.
Geert-Jan Cath, die van Salland kwam, is sinds kort de nieuwe woordvoerder van pensioenbedrijf MnServices.
Het nieuwe hoofd Fiscaal Juridische Zaken bij Pensioendesk is Marcel van Kooten. De 36-jarige pensioenspecialist kwam van Elsevier Baard, waar hij docent en adviseur was.
Ex-Care-directeur Hugo Pietersz werkt vanaf 1 september als zelfstandig consultant. Officieel zou hij tot 1 januari 2007 in dienst blijven om daarna met prepensioen te gaan. Vanwege de overgang van Athlon naar Lage Landen is het dienstverband onlangs beëindigd.
Hans de Wolff (35) is het nieuwe hoofd Operations bij Triodos Bank Nederland. Hij is verantwoordelijk voor de afdelingen Betalingsverkeer, Sparen, Beleggen en Business Analyse. De Wolff was manager Intermediairbeheer en Informatie & Analyse bij Avéro Achmea.
Mike Potter, makelaar in assurantieportefeuilles, is toegelaten tot de Federatie van Taxateurs, Makelaars en Veilinghouders in roerende zaken. Hiermee is hij registermakelaar-taxateur assurantieportefeuilles.
Accountmanager Imre Kienjet is bij Talent&Pro benoemd tot manager Sales.
Aqurance heeft met ingang van 8 augustus Désiree Arrindell (32) aangesteld als projectmedewerkster. Arrindell was na haar studie zelfstandig ondernemer en heeft gewerkt als jurist bij een rechtswinkel.
Bij Toplis Hettema zijn onlangs gestart Frido Leendertse en Rudolf van der Werff.
Leendertse, die zich met name met bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsschaden bezig houdt, werkte voorheen bij Crawford & Company. Van der Werf is afkomstig van EMN, waar hij circa acht jaar bouwkundig expert was.
Matthijs Willems (29) en Kay Philipsen (21) starten per 1 september bij detacheringsbureau Nova Dia. Zij werkten bij respectievelijk Raadgevers Medische Beroepen te De Bilt en Interpolis.
Marco Simmers (47), sinds 1996 woordvoerder bij Interpolis, is benoemd tot woordvoerder/senior communicatieadviseur bij moedermaatschappij Achmea in Zeist.
Marlice Noordhoorn, Merlina Schaap, François Gerts, Lesley Zandvliet en Nathan Vels zijn onlangs bij Molenaar & Lok Consultancy in dienst getreden als consultant.
Na ruim 25 jaar als zelfstandig interim-manager actief te zijn geweest op financieel-economisch gebied, heeft Thieu Snelders zich aangesloten bij Seniorsatwork.
Begin augustus is bij IG&H Management Consultants Hans Verkoren toegetreden tot de Raad van Advies. Verkoren was hiervoor lid van de Raad van Bestuur van de ING Groep.

Reageer op dit artikel