nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Aov-specialist Max Kaspers (42) is terug bij AXA, nu als manager Portfolio en Actuariële ontwikkeling Aov. In de afgelopen twee jaar was hij senior actuaris bij De Amersfoortse. Kaspers, die tot 2004 al bij AXA werkte, is tevens voorzitter van de Actuariële Commissie Aov van het Verbond van Verzekeraars.

Ricardo Dors, Nando Timmer en Jan Verkuylen hebben de mondelinge test ter verwerving van de titel RMIA (Registermakelaar in Assurantiën) met goed gevolg afgelegd.
Annette Kimman (44) afkomstig van Delta Lloyd waar zij manager Retail Banking/Backoffice Betalingsverkeer & Treasury was, is bij han!s on interim-management gestart als interim-manager.
Bij de Insurance & Banking-praktijk van IG&H Management consultants is Ronald Tamboer benoemd tot partner. Hij blijft verantwoordelijk voor het domein van marketing, distributie en benchmarking binnen de financial services-praktijk van IG&H, waar hij al elf jaar werkzaam is.
Per 1 juli is Hans Haamke (48) in dienst getreden bij PricewaterhouseCoopers. Haamke zal zich vanuit de groep Pensions Actuarial and Insurance Services hoofdzakelijk bezighouden met advisering aan verzekeringsmaatschappijen. Hiervoor was hij concernactuaris van Fortis ASR Verzekeringsgroep.
Akkermans & Partners Support heeft onlangs drie nieuwe supportmanagers aangesteld. Tim Akkerman (33) als supportmanager Pensioen, Mieke Sijssens (28) als supportmanager Zorg & Inkomen en Ernst Lamoen (27) als supportmanager Hypotheken. Akkerman en Sijssens kwamen van respectievelijk Pensioenfonds Horeca & Catering en Univé, Lamoen was al werkzaam bij Akkermans & Partners.
Jacqueline Bezemer (38) is vorige maand manager Producten & Formules bij AXA geworden. Bezemer was al werkzaam bij AXA als onder andere innovatiemanager en senior productmarketeer Pensioen.
Kwik-Fit autoservice is uitgebreid met twee national accountmanagers. Sjoerd van Esch, eerder werkzaam bij Care Schadeservice als manager Insurance, is verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van autoruitservice in de verzekeringsmarkt. Koen Teunissen is verantwoordelijk voor de afzet van de autoruitservice. Hij werkte hiervoor als senior accountmanager bij D&B Mobility.
Begin vorige maand is Jeroen Castricum(26) accountmanager geworden op de afdeling Sales bij DAS Rechtsbijstand. Castricum, die sinds 2002 acceptant was bij DAS, werkt in de regio Noord-Holland. Rob Cleef (37) is per 15 juli begonnen als accountmanager voor de regio Den Bosch, Betuwe en Nijmegen. Hij is afkomstig van CZ.
Generali heeft Arjen Dijkstra (31) vorige maand aangesteld als manager Product- & Marktmanagement. Dijkstra is sinds 2001 in dienst bij Generali in diverse functies.
Loek Pijpers, manager Volmachten bij Nationale-Nederlanden, is Dick de Boer opgevolgd als secretaris bij de Federatie van Assurantieclubs.
Robbert van Woerden is onlangs in dienst getreden bij Pensioendesk Nederland als pensoenspecialist op de afdeling Fiscaal Juridische Zaken. Hij kwam van de Pensioendesk Oisterwijk/De Lind Groep.
Begin vorige maand is Alfons Mulder (36) bij Allianz Inkomensverzekeringen aangesteld als accountmanager. Hij kwam van Rabobank Enschede waar hij assurantieadviseur was. Allianz Schade heeft met ingang van 1 augustus accountmanager Marc Foppen benoemd tot directeur van regiokantoor Nieuwegein. Foppen is de opvolger van Thom Mallant.
Karel Altena, sinds 1999 senior portefeuillemanager Fixed Income bij Swiss Life Asset Management, is hier benoemd tot hoofd Beleggingen.
Brunel Insurance & Banking heeft twee nieuwe accountmanagers aangesteld. Irene Westpalm van Hoorn is accountmanager Luxemburg & Campus Recruitment en Tanja Schraders heeft het segment Hypotheek Verwerking onder haar beheer. Geridderd
Directeur bij Aon Risico Management Kik Thole (62) is, vanwege zijn jarenlange inzet als voorzitter van de Larensche Mixed Hockey Club, op 17 juni benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Afscheid
Willem Hosson, senior accountmanager in de regio Midden-Nederland van De Amersfoortse, is per 1 augustus met vervroegd pensioen gegaan. Hij was op 1 mei 25 jaar in dienst van de maatschappij.
Overleden
Ruud Tuitel is op 57-jarige leeftijd overleden. Tuitel is ruim 21 jaar in dienst geweest van CED, waarvan de laatste jaren als accountmanager bij CED Claims Services.
Oprichter van Eerste Algemene Verzekeringen Jan Voskuijl sr. is op 19 juli overleden. Voskuijl was 85 jaar.

Reageer op dit artikel