nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Roger Smeets (37) is als directeur van regiokantoor Maastricht bij Aon Nederland in dienst gekomen. Smeets is afkomstig van Rabobank Stein & Beek, waar hij verantwoordelijk was voor de afdeling Zakelijk Verzekeren. Hij volgt Peter Sijmons op, die binnen Aon is benoemd tot executive director van Aon Global Client Netwerk.

Bij ABZ Nederland is Peter Engels (46) toegetreden als lid van het managementteam in de functie van director Automotive services.
Hij is verantwoordelijk voor alle Automotive- activiteiten binnen ABZ. Engels is afkomstig van het AutoSchadehuis waar hij de afgelopen vijf jaar directeur was.
Arjen Vrolijk is begonnen als Formulemanager Noord-Nederland bij Box Finance (vanaf 1 januari StercK). Vrolijk is sinds 1985 werkzaam binnen de financiële dienstverlening en vanaf 2002 is hij werkzaam geweest als zelfstandig tussenpersoon.
Femke Boers (32) is bij ibs/Astrea Amersfoort in dienst getreden als consultant Werving & Selectie. Zij is afkomstig van Van Lanschot Assurantiën.
Dennis Ottenhoff (26) is per 1 november als personenschade-expert in dienst getreden bij Groot Expertisebureau in Papendrecht. Hiervoor was hij gedurende vijf jaar werkzaam bij NRS Rechtsbijstand.
Mooman & Partners in Zoetermeer heeft Harry Tehubijuluw (43) aangesteld als register-expert personenschade en arbeidsdeskundige. Tehubijuluw was sinds 2002 werkzaam bij Korevaar van Dijk Letselschade in een soortgelijke functie.
Troostwijk Taxaties heeft twee nieuwe medewerkers aangetrokken. Sybe Nijboer (36) zal als Researcher werkzaam zijn bij de afdeling Field & Desktop Research. John Veenstra (33) versterkt als Register-Taxateur onroerende zaken het huidige team van taxateurs.
Nijboer was redacteur en onderzoeker bij PropertyNL, Veenstra is afkomstig van FGH Bank waar hij werkzaam was als taxateur.

Reageer op dit artikel