nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Klaas Brand, adjunct-directeur van EMN Expertise, stapt over naar GAB Robbins Takkenberg. Met ingang van 1 januari gaat hij bij dit expertisebureau de functie van directeur Aansprakelijkheid/CAR uitoefenen. Brand zal vanuit kantoor Rotterdam gaan werken.

Bij ICT-bedrijf Tjip, vooral bekend van hypotheekoplossingen en ketenintegratie, is Robert-Jan de Roos (41) per 1 oktober als commercieel directeur in dienst getreden. De Roos was commercieel manager van inkooporganisatie Kombo. Daarvoor was hij gedurende negen jaar in dienst bij ICT-bedrijf Unit 4 Agresso.
Unigarant heeft de 40-jarige Andre Tuns aangesteld als salesmanager ATP. Hij heeft jarenlang bij Arag gewerkt. Zijn laatste functie daar was key-accountmanager.
Ton Peek (51), sinds begin april verkoopmanager bij Arag, is bij de Ierse bedrijfsschadeverzekeraar Quinn-direct aangetreden als çountrymanager voor Nederland.
Bij Box Finance is Marc Roolaart gestart als formulemanager. Roolaart, die sinds 1995 werkzaam is binnen de financiële dienstverlening onder andere als accountmanager Falcon Leven, heeft als werkgebied Noord-Holland.
Erik Jansen, afkomstig van Boelaars & Lambert Groep, is bij De Keizer Assurantie in dienst getreden. Hij zal zich daar bezighouden met acceptatie van aansprakelijkheid en schadeafhandeling.
Bruns ten Brink Assuradeuren heeft Gerarda Gentenaar-Stoker en Carola van der Meeren-Blokker aangesteld als respectievelijk senior-schadecorrespondent en senior-accountmanager. Gentenaar werkte voorheen bij Polak van der Linden & Boele. Van der Meeren was onder meer directeur van Headfirst Insurance en voordien verzekeringsspecialiste bij Millenaar Adviesgroep.
Herman Lenferink (45) is overgestapt van Nationale-Nederlanden, waar hij werkte als senior-kanalenstrateeg, naar ICT- adviesbureau Timbras. Daar vervult hij nu de functie van managingconsultant.
ABN Amro Hypotheken Groep heeft de 36-jarige Bruno Oudega met ingang van 15 oktober benoemd tot directeur Operations. Oudega, sinds 2000 werkzaam bij de organisatie, was onder andere programmamanager Optimalisatie Operations.
Met de indiensttreding begin deze maand van Jeen van Zuiden als hypotheekadviseur en Leo Koops als hypothecair planner, is de directie van Hofstede Adviesgroep weer compleet. Grietje Hofstede Jensma is per 1 oktober gestopt met haar werkzaamheden als hypotheekadviseur en mededirectielid.
Ad Kok is benoemd tot voorzitter van de Groupe Consultatif, de internationale organisatie die de actuariële beroepsgroep vertegenwoordigt in de contacten met de instellingen van de Europese Unie. Deze contacten betreffen de bestaande en toekomstige wetgeving op het gebied van financiële instellingen en solvabiliteit. Kok is sinds vier jaar actief bij Watson Wyatt en was voordien onder meer concern-actuaris bijAegon.
Anne Martin de Graaf (47), eerder manager Fiscaal Adviesbureau bij Avéro Achmea, is aangesteld als hoofd Klachtenmanagement bij Centraal Beheer Achmea en FBTO van Achmea.
Jeroen Kuyper is binnen Aon Nederland André Meijer opgevolgd als executive broking director en is hiermee verantwoordelijk voor de productgroep Marine. Kuyper is sinds 1993 als marine broker en manager in dienst bij Aon. Meijer is als director onder andere bezig met commerciële en projectmatige taken.

Reageer op dit artikel