nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Hans Duijn (47) wordt bij Achmea per 1 november directeur Pensioenverzekeren. Hij is nu directeur Bancassurance bij Fortis Verzekeringen. Duijn neemt de plaats in van Peter Wensveen, die als zelfstandig interim-manager aan de slag gaat.

De 47-jarige Tim Kamphorst is begin deze maand toegetreden tot de directie Pensioenfondsenbeheer van Achmea. Zijn laatste functie was partner/directeur bij Corinthe Companies/Hey Day Interim Management.
Frits Schulte (50), directeur Volkswagen-Verzekerings-Service waaronder VVS Assuradeuren behoort, is 1 oktober manager Corporate Risk & Insurance geworden van handelsonderneming Pon Holdings. Schulte was veertien jaar directeur van VVS en is daar op interim basis opgevolgd door Jan Jonker.
Lengkeek Expertises heeft Peter Borgers begin deze maand aangesteld als expert CAR/Rechtsbijstand. Borgers, afkomstig van Hanselman Expertises, werkt op vestiging Zwolle.
Menno Luiten is bij Sparck Hypotheken in dienst getreden als verkoopdirecteur. Luiten heeft 12 jaar bij AXA gewerkt in diverse verkoopfuncties. Sandor van Doorn is hoofd marketing geworden. Hij is afkomstig van For All Finance. Commercieel directeur bij Sparck Jeroen Looman is nu directeur of business development.
Hoofd Buitendienst bij Van Kampen Groep Eric-Jan van den Berg is benoemd tot commercieel directeur.
Paul Lagerwaard is met ingang van 1 oktober bij Nationale HypotheekPas (NHP) gestart als managing director van Tripolair, het call center van NHP. De 43-jarige Lagerwaard komt van Dela waar hij manager Customer Services & Sales was.
Aon Re Netherlands heeft Peter Vandeurzen, afkomstig van AonRe in Brussel, aangesteld als executive director. Hij is verantwoordelijk voor Treaty Nederland en Aon Re Services Benelux. Ook houdt Vandeurzen nog een aantal verantwoordelijkheden binnen het Belgische kantoor.
Bij Aefin, onderdeel van Afab-dochter Xtensive, zijn drie nieuwe accountmanagers in dienst getreden. Mark van den Hoek, Michel Linhart en Daan Schunselaar. Van den Hoek (26) en Schunselaar(37) werkten hiervoor bij respectievelijk Yarden en Cardif, Linhart (36) was adviseur bij De Hypotheker.
Jan-Michiel Hessels, sinds 2001 lid van de Raad van Bestuur van Fortis is gekozen tot vice-voorzitter van de Raad van Bestuur.
Onno Bos (43) is in dienst getreden als directeur Operations bij ING Assurantiekantoren Nederland (IAN). Bos komt van Nationale-Nederlanden waar hij directeur E-Business & Klantcontact was.
Mobilee Consultancy heeft Peter van Hamersveld aangesteld als consultant. Hamersveld werkte eerder bij Zupancic Consultancy.
Ronald van Os is benoemd tot hoofd Acceptatie Brand Bedrijven bij Erasmus. Van Os was werkzaam als senior acceptant op de brandafdeling. In zijn nieuwe functie is hij de opvolger van Aad Krowinkel die met prepensioen gaat. Bij de afdeling Particulieren is Jan Klomp benoemd tot manager Acceptatie & Service, en Jan de Koning tot hoofd Schade Particulieren. Beiden werken al geruime tijd bij Erasmus.

Reageer op dit artikel