nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Jan van de Veen, voormalig directeur AXA Schade, is toegetreden tot de directie van Market Scan (ontwikkelaar van de Volmacht Resultaat Analyse, VRA). Hij volgt Hans Gerritsen op, die zich gaat richten op het uit Market Scan voortgekomen adviesbureau Real Scan.

Auke de Vries is als accountmanager in dienst getreden bij inkoopcombinatie ATP Hypotheken. Hiervoor werkte hij bij online notariskantoor Anotaris.
Paul Boomkamp (38) is bij Aegon Nederland begonnen als voorzitter van het Service Center Leven. Hij is de opvolger van Henk de Jong, die per 1 mei voorzitter is geworden van de verkooporganisatie Aegon Intermediair. Boomkamp is afkomstig van AXA Nederland, waar hij sinds 2000 werkte. Hij was er lid van het directiecomité en bekleedde de functies van chief operating officer en chief information officer.
GHW assurantieadviseurs heeft Rob Droste, afkomstig van Ohra, aangesteld als vestigingsdirecteur van GHW in Oss. Hij neemt het roer over van Max de la Rambelje die per 1 november met pensioen gaat.
Jop Versteegt is bij Achmea Corporate Relations gestart als senior multinational sales executive. De 27-jarige Versteegt was pensioenadviseur bij Centraal Beheer.
Met ingang van 1 oktober zal Cécile Coune bij AXA Art Benelux Claude Laroye opvolgen als directeur. Coune heeft haar sporen in verzekeringsland onder meer verdiend als countrymanager voor België bij Chubb en is momenteel werkzaam als advocaat in Brussel. Laroye zal nog tot eind 2007, gedurende de overgangsperiode, bij AXA Art blijven. Wat hij daarna gaat doen, is nog niet bekend.
Frans Kruis (56), die voorheen bij Arntz/Van Helden werkte, is toegetreden tot de directie van Van der Bos & Boon Expertise. Naast zijn directiewerkzaamheden zal hij zich als expert bezighouden met CAR-schades.
Bij Stichting Kring van Pensioen-Specialisten is Jannet Kroes-van den Haak aangesteld als beleidsmedewerker. Kroes is sinds 1995 werkzaam als pensioenadviseur. De laatste zeven jaar bij Veldhuis Keizer Pensioendesk.
De nieuwe accountmanager bij Unigarant is Wil Ponsioen-van Mil. Haar werkgebied is de Randstad. Hiervoor was Ponsioen jarenlang in dienst bij de ANWB, moederbedrijf van Unigarant.
Remco van Buren (37) is het managementteam van de Lancyr Groep gaan versterken als manager ICT. Van Buren werkt al tien jaar in de verzekeringsbranche bij onder meer Interpolis, Achmea en Avéro Achmea.
Van Ameyde International heeft Cees Werff begin deze maand aangesteld als commercieel directeur. Werf komt van ING Group waar hij sinds 1997 diverse functies had.
Bij Huis & Hypotheek is Roel van Haeff gestart als arrangementenmanager. Hij is de opvolger van Ramon Hubert die is overgestapt naar Fortis ASR. De 36-jarige Van Haeff werkte onder andere bij Verzekeringssite.nl en Meeùs.
Petra Klarenbeek en Ewout Jansen zijn onlangs gestart bij EssentialPeople als consultant. Hun eerdere werkgever was Rabobank.
Steven Westerop (46) is manager HRM van adviesbureau ConQuaestor geworden. Westerop komt van Arag en was eerder werkzaam bij SNS Reaal, Interpolis en Fortis.
De Troostwijk Groep heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd in de directie van Troostwijk Taxaties en Troostwijk Expertises. Voormalig adjunct-directeuren Marcel Juliard (52), Peter Schutte (52) en Frans van Wulften (53) zijn allen benoemd tot directeur van Troostwijk Taxaties. Commercieel manager Pieter Bakker (41) en manager Planning & Coördinatie Bernard van Hoogevest (51) zijn beiden benoemd tot adjunct-directeur van Troostwijk Taxaties. Verder is adjunct-directeur Steven Leffelaar (45) benoemd tot directeur van Troostwijk Expertises.
Bij PGGM is Martin van Rijn (51) benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van de uitvoeringsorganisatie, die per 1 januari 2008 actief wordt. Hij is nu directeur-generaal Gezondheidszorg bij het ministerie van VWS. Van Rijn volgt Heino van Essen op.
Overleden
Op 1 september is pensioenspecialist Mario Schachtschabel op 59-jarige leeftijd overleden. Schachtschabel was onder meer jarenlang werkzaam bij Generali. Sinds 2001 was hij actief als onafhankelijk pensioen- en employee-benefitsadviseur.

Reageer op dit artikel