nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Arie Bezemer (55) is als manager Staf & Financiële zaken in dienst getreden bij Dutch Insurance Network (DIN). Bezemer was eerder als manager actief in diverse sales- en marketingfuncties bij Yarden, Fundum en De Amersfoortse. Tot 1 maart was hij als directeur werkzaam bij GFA Gouda, een financieel adviesbureau gespecialiseerd in beleggingsobjecten. Verder gaat Remco Evers (34) als accountmanager aan de slag bij DIN Zakelijk. Evers komt van Reaal.

ONVZ heeft per 1 april Reneé de Leeuw aangesteld als teamleider Zorgservice Bureau. De Leeuw werkte hiervoor bij Achmea Zorg als teamleider Operations.
Vincent Laan is per 1 april benoemd tot directeur van franchiseketen Xtensive. Hij is de opvolger van Lars Spaan die het bedrijf dan zal verlaten. Waar hij heen gaat, is nog niet bekend.
Volgende maand wordt Arnoud van Schaik (42) directeur Front Office van VVAA groep.
Van Schaik is sinds 1991 in dienst bij VVAA als onder andere adjunct-directeur Praktijkadvisering en directeur van het Financieel-economisch Adviesbureau.
Bij Europeesche Verzekeringen is Roy Platje manager E-Business (afdeling Reis en Recreatie) geworden. Platje werkte eerder voor Peter Langhout Reizen.
Directeur Aon Risk Management Rotterdam Pieter Schlaghecke (51), is bij Meijers Assurantiën aan de slag gegaan als commercieel directeur. Schlaghecke werkte eerder bij Dorhout Mees Assurantiën, Fortis en Aegon.
Unigarant heeft manager Sales Office ATP Douwe Boeijenga benoemd tot business-unitmanager ATP. Hij volgt Levent Türkmen op die zich gaat vestigen als zelfstandig ondernemer.
Akkermans & Partners heeft Hans Swagten (50), afkomstig van De Goudse, aangesteld als directeur Wetenschappelijk Bureau. Swagten, die van 1991 tot 1998 ook al bij Akkermans & Partners werkte, is de opvolger van David Wildermans die als freelancer verder gaat.
Elly Diepstraten (45) werkt sinds kort als verkoopmanager Intermediair bij SNS Bank. Zij komt van Allianz Nederland.
Hey Day Interim Management heeft (ex-directeur Intermediair bij De Goudse) Ingrid Greunsven (43) in dienst genomen als senior consultant.
Financieel adviseur Erwin Rooijackers (38) is bij United Capital gestart als accountmanager voor de regio Zuid Oost Nederland bij.
Financieel adviseur Erwin Rooijackers (38) is bij United Capital gestart als accountmanager voor de regio Zuid-Oost Nederland bij.
Bij Compander zijn Benny Groothuis (39) en Wim Biermold (36) onlangs in dienst gekomen. Groothuis, afkomstig van Extenso, is schademanager en Biermold is actief als bouwkundig schade-expert in de regio Noord-Oost Nederland. Hij komt van CED Nomex.
Roland Struijs (19) is met ingang van 1 april benoemd tot junior-assurantiemedewerker bij werving- en selectiebureau Aqurance. Struijs zit in de laatste fase van de mb0-opleiding Bank en Verzekeringen.
Bij Eureko is Einte Eisinga benoemd tot Director Health binnen de divisie Europa. Eisinga was directeur Zorginkoop van de divisie Zorg van Achmea.
Bij Mortgage Excellence Consultancy en Project Management is Gerwin Kroeze gestart als consultant. De 41-jarige Kroeze die zich voornamelijk gaat bezighouden met de hypotheekbranche, komt van ELQ Hypotheken.
Onderscheiding
Regiodirecteur Limburg van Meeùs Vincent Zwijnenberg (42) is bij zijn afscheid als lid van de Provinciale Staten van Limburg benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau wegens bijzondere verdiensten voor de samenleving.
Overleden
Op 63-jarige leeftijd is overleden Gé Groen, financieel directeur van Orion Direct Nederland. Groen was in 1998 een van de grondleggers van het volmachtbedrijf Cosmos Direkt in Etten-Leur, kort nadien omgedoopt in Orion Direct.

Reageer op dit artikel