nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Commercieel manager DBV Hypotheken Arjen van der Vlies wordt met ingang van 1 mei special accountmanager Hypotheken bij DBV.

Unigarant heeft Martijn van ’t Hull aangesteld als manager Schade. Vorig werkgevers van de 46-jarige Van ’t Hull zijn onder andere Amro Assurantiën, Amev en Univé.
Gemma Kalmeijer is begin deze maand in dienst gekomen bij Wolthers Jagersma Letselschade. Zij werkte eerder bij Tijbout Schaderegeling en ANWB.
Bij financieringsmaatschappij Arenda is Ali Yeniasci (30) accountmanager geworden voor de regio West/Midden Nederland. Hiervoor was hij accountmanager bij Best CreditLine in Rotterdam.
Herverzekeringsmakelaar Guy Carpenter heeft voor de functie van manager Operations GCFac Continental Europe Guido Lindeman aangesteld. GCFac verzorgt de plaatsing van facultatieve herverzekeringen. De 41-jarige Lindeman komt van Marsh.
Michiel Elias is bij W.A. Hienfeld accountmanager/underwriter Art & Private clients geworden. Elias werkte onder meer bij Chubb en Hiscox.
Ron Huf (49), afkomstig van Voogd & Voogd, is bij John P. de Wit Assurantiën aan de slag gegaan als accountmanager voor de zakelijke markt.
Na afronding van zijn studie als bachelor of science in business administration, is Jacco Lanser bij Het RekenBureau te Houten gestart als rekenkundig expert in opleiding.
Manager Speciale Distributie bij Direktbank Ad van Walchren (53), is overgestapt naar DSB Bank waar hij is benoemd tot directeur Speciale Distributie.
Patrick Steggerda is toegetreden tot de Intenza Consulting Group. Hij is afkomstig van Meeùs Assurantiën waar hij directeur particuliere verzekeringen in de regio Midden was.
Ger Kock (41) is benoemd tot directeur Concern Actuariaat Fortis Verzekeringen. Hij was manager van het actuariaat bij Allianz Leven.
In de regio Noordoost-Nederland is René van de Kolk sinds kort actief als accountmanager voor Nassau verzekeringen. Eerder was hij accountmanager bij Erasmus.
Mike Sanders is, na een afwezigheid van vijf jaar, weer terug bij Veldsink Adviesgroep. Sanders die nu commercieel directeur/adviseur is, komt van Finaltrust waar hij medevennoot was.
Ambulant-specialist Zorg & Inkomen bij Avéro Achmea Rolf Awater (35), is overgestapt naar Allianz Inkomensverzekeringen. Hij is hier accountmanager voor de regio Utrecht, West Brabant en Zeeland geworden.
Karin Oosterhuis is gestart als productmanager bij de franchiseformule Finenzo/M&M diensten. De 35-jarige Oosterhuis werkte voorheen onder meer bij Hypotheeknet en Vereniging Eigen Huis.
Michel Huijbers, (commercieel directeur) en Annemarie Ehren die benoemd is tot adjunct directeur zijn toegetreden tot respectievelijk de directie van Talent&Pro Nederland en Talent&Pro International Holding.
Frank van Maarschalkerweerd is als senior-expert bij de productgroep Property van GAB Robins Takkenberg in dienst getreden. Hij is afkomstig van Lengkeek, Laarman & De Hosson, waar hij bouwkundig expert was.
Peter Kleine is gestart als expert bij de productgroep Aansprakelijkheid/CAR-Bouw. Hij is eerder onder meer werkzaam geweest als teamleider schadeafhandeling bij Uiterwijk Winkel Verzekeringen.
Overleden
Op 89-jarige leeftijd is overleden jonkheer Willem Maurits de Brauw. Hij was van 1 februari 1971 tot 1 oktober 1982 voorzitter van de toezichthouder Verzekeringskamer (nu DNB).

Reageer op dit artikel