nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Rob Dits treedt volgende maand in dienst bij GRM-Expertises als expert Personenschade. De afgelopen zes jaar werkte hij bij GAB Robins en Orion Direct.

Maurice Koopman is manager Schade geworden bij ABN Amro Verzekeringen. Koopman die eerder bij Delta Lloyd werkte als manager Verkoopondersteuning, is daar opgevolgd door Brecht van Beers.
Binnen de vakgroep CAR/AVB van Lengkeek Laarman en De Hosson is Andrea Hammes gestart als aansprakelijkheidsexpert. Zij komt van Delta Lloyd waar zij senior-schadebehandelaar en verzekeringsspecialist aansprakelijkheid was.
Marcel Peek (34), afkomstig van Fortis ASR, is sinds kort accountmanager Hypotheken bij Generali in de regio Noord-Holland.
Defam (Fortis) heeft Mohamed Adahchour aangesteld als accountmanager Consumptief Krediet. Hij werkte eerder bij Fortis ASR.
Bij nicheverzekeraar Hiscox zijn Charles Verstraete (39) en Hester Mastenbroek-Van Deutekom (37) begonnen als respectievelijk senior business development underwriter APC en senior underwriter Professional Insurance. Verstraete komt van W.A. Hienfeld en Mastenbroek van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
Ambika Gangapersadsing (55) is benoemd tot manager Corporate Clients van Zwitserleven. Gangapersadsing werkte sinds 1980 bij Aegon in diverse functies.
Erik Hartkoren, afkomstig van Allianz, is bij XL Insurance Company aangesteld als regio manager België, Nederland en Luxemburg. Hij werkt vanuit kantoor Amsterdam.
Corins heeft Michael Joustra in dienst genomen als engineering & property underwriter. Hij werkte eerder bij ABN Amro.
Miranda Alferink is formulemanager van De Kompaan Groep. De 41-jarige Alferink was hiervoor accountmanager bij Unigarant.
Geert Jan Ouwendijk (50) is overgestapt van Erasmus naar AIG Europe. Hij is daar gestart als claims manager.
Rene van Wijngaarden is bij Zurich Global de opvolger van schadebehandelaar Danielle Wever die naar Siemens Nederland is vertrokken. Wijngaarden kwam van Nationale-Nederlanden. De afdeling Underwriting Financial Lines van Zurich Global is versterkt met underwriter Robert de Valk. Voorheen werkte hij bij Schouten Insurance.
Fortis ASR heeft Remco Verdoes (38) aangesteld als adjunct-directeur Innovation & Development. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de afdeling Marketing & Communicatie. Verdoes komt van KPN.
De 38-jarige Marco Feenstra zal per 1 maart starten in de functie van assurantieprofessional bij Nova Dia. Feenstra is momenteel verzekeringsspecialist bij de Rabobank.
Martijn Hogenelst (35) en Matthijs Mons (36) zijn partners geworden van IG&H Management Consultants. Het aandachtsgebied van Hogenelst, die zijn advieservaring heeft toegepast in Europese verbeterprojecten, is Automotive practice. Mons was als directeur binnen IG&H actief op het gebied van markt- en distributiemanagement. Hij gaat zich nu bezighouden met strategie en business-development.
Commercieel directeur bij InVentiv Germa van Dijk is benoemd tot directeur van Tichelaar en Van Oosten (nieuwe activiteit van InVentiv Group). Marleen Berentsen is aangetrokken als teamleider. Peer 1 april zal Barry Tilstra InVentiv eveneens als teamleider komen versterken.
Michel Schavemaker (39) is accountmanager geworden bij Aquila. Hij was hiervoor salesmanager bij Bariton XL.
Oostdam & Van den Eijkel heeft Mieke Collet (44) aangesteld als officemanager. Zij was eerder werkzaam bij de Radboud Universiteit Nijmegen.
Bij Reaal is Jasperina Hoogerwaard (39) begonnen als hoofd Interne en Externe Communicatie. Hiervoor was zij manager Communicatie en Public Relations bij Nuon Business.
Erik ter Velde (38) is partner geworden bij adviesbedrijf Boer & Croon. Hij komt van IG&H, waar hij als interim-manager onder meer tijdelijk leiding gaf aan de Eigen Huis Hypotheekservice.
Ruud Monde (46) is bij Accensys werkzaam als salesmanager. Hij werkte eerder bij Tjip/PCL te Helmond.
Alewijn van Wijck en Jean-Paul Waterham zijn bij Palladyne Asset Management gestart als accountmanager voor de regio’s West en Zuid Nederland. Carla Leeuwerink is gestart als manager Marketing en Communicatie. Zij werkte voorheen bij Xtensive Franchising.
Klaas Pieter Roemeling (36) wordt met ingang van april manager Verkoop bij Centraal Beheer. Roemeling geeft nu nog leiding aan Achmea Schadeservice.
Patrick Steggerda is toegetreden tot de Intenza Consulting Group. Hij is afkomstig van Meeùs Assurantiën waar hij directeur Particuliere verzekeringen in de regio Midden was.

Reageer op dit artikel