nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Hans Hagenaars, nu directeur Marketing van de Postbank, wordt marketingdirecteur mkb en Particulieren ING Bank. Hij volgt Ferdi Jonkman op die benoemd is tot directeur Verkoop Kantoren van ING Bank. Hagenaars wordt bij de Postbank opgevolgd door Vincent van den Boogert, nu werkzaam als directeur segmentmarketing Basis en Vermogen bij de Postbank. Pieter de Haes volgt Bart Schlatmann op als directeur Intermediaire Zaken, Advies, Kantoren en Verzekeren. Schlatmann is operationeel directeur geworden bij ING Retail Nederland.

Optima Hypotheken heeft formulemanager Natasja Nas benoemd tot marketingmanager. Zij is de opvolger van Linda Koopmans die haar carrière in een andere branche zal voortzetten.
Richard Schoones is toegetreden tot de directie van Van Lanschot Assurantiën. De tweehoofdige directie bestaat nu uit Toine Beljaars (algemeen directeur), verantwoordelijk voor de frontoffice, concernzaken en control en Schoones, verantwoordelijk voor de overige bedrijfsvoering zoals kwaliteit en IT, volmacht en de schadeafdeling. Schoones (49) was mede-eigenaar van Teunisse en Schoones Groep.
Commercieel directeur Achmea Sociale Zekerheid John Maassen (39) is directievoorzitter van Achmea Corporate Relations geworden. Hij is de opvolger van Joost Peters die met prepensioen gaat. Peters blijft als directeur Externe Betrekkingen en adviseur van de raad van bestuur verbonden aan Achmea.
Nicolien Ketelaar, directeur Allianz Nederland Verkeer- en Privé-verzekeringen (ANVP) is benoemd tot directeur Business Unit Makelaars en Internationale zaken van Allianz Schade. Zij vervangt Erik Hartkoren die besloten heeft Allianz te verlaten. Hoofd Accountmanagement ANVP Steven Plug is branchedirecteur ANVP geworden.
Binnen de productgroep Personenschade Eindhoven van GAB Robins Takkenberg is Jeroen Damen aangesteld als expert. Hij komt van Interpolis. Seniorexpert Martin de Haan, die hiervoor bij Korevaar van Dijk werkte, werkt vanuit het kantoor in Amsterdam.
Céline van Asselt is begin deze maand benoemd tot adjunct-directeur Marketing van Fortis ASR. Zij houdt zich vooral bezig met de marketing voor de consumentenmarkt, mkb en grote bedrijven en distributiemarketing. Hiervoor was zij verantwoordelijk voor producten en diensten van Fortis Commercial en Private Banking
De 26-jarige Bart Reus, eerder deskaccountmanager bij Reaal, is nu accountmanager Leven bij Erasmus in de regio Noordoost Nederland.
De Keizer Assurantie heeft vier nieuwe medewerkers aangesteld. Piet Kerkhof, al veertig jaar werkzaam in de verzekeringsbranche als laatste bij Marsh, is senior-specialist Technische Verzekeringen. Frits Bruinings is senior accountmanager Pensioen en Employee Benefits geworden. Hij werkte eerder bij Reaal. Twan Spoelman, afkomstig van Aon, is de nieuwe accountmanager Juweliers en Klaudia den Ouden is senior-sluiter voor met name brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen. Zij was senior claims handler casualty bij Royal & SunAlliance.
De afdeling Underwriting Property & Engineering Lines van Zurich Global Corporate is versterkt met senior-underwriter Ben Doggen en senior-underwriter Edwin Birkhoff. Doggen werkte hiervoor bij Willis en Birkhoff bij Aon. Assistant UW Property International Program Business Christa Noels is junior-underwriter Property Domestic geworden. Haar functie is overgenomen door Nadine Schouw. Rosella Hoek is underwriter Receiving Business. Zij komt van Siemens.
Bij ELQ Hypotheken is accountmanager Stijn van Tol (37) gepromoveerd tot regiodirecteur Oost-Nederland.
De Amersfoortse heeft vier nieuwe buitendienstmedewerkers. René Brattinga (37) is accountmanager voor de regio Noordwest Nederland. Hij werkt sinds 1998 bij De Amersfoortse in diverse functies.
Bas Lipholt (30), voorheen pensioenspecialist bij VVAA in Utrecht, is accountmanager voor de regio Midden Nederland. Kees Dingemans (45) is EB-adviseur voor de regio Zuidoost Nederland. Dingemans was accountmanager bij Cordares. De buitendienst in de regio Noordoost Nederland is versterkt met Constatijn Emmink (26). Emmink werkte de laatste vier jaar als zelfstandig intermediair.
Sjoukje Faber begint volgende week als directeur Commercie bij Menzis Zorg en Inkomen. Faber (45) heeft directiefuncties vervuld bij FBTO en is lid geweest van de directie van Achmea Particulieren. In haar nieuwe functie zal zij tevens lid zijn van het directieteam van Menzis Zorg en Inkomen.
Bij kredietverzekeraar Atradius is Kees Swildens (43) benoemd tot channelmanager. Swildens was de laatste zes jaar werkzaam als marketingmanager bij Ennia op de Nederlandse Antillen. Bij Atradius is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe marktsegmenten en het opzetten van samenwerkingsverbanden.

Reageer op dit artikel