nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Rob van Mazijk (43) wordt per 1 januari directeur bij Delta Lloyd Zorg en gaat dit bedrijf samen met Pierre de Rooij leiden. Martin Duvivier, de huidige directievoorzitter van het zorgbedrijf, wordt per 1 februari topman van ABN Amro Verzekeringen, als gevolg van het vertrek van Maarten de Groof naar de Schiphol-groep. Van Mazijk is sinds 1984 in diverse functies werkzaam bij Delta Lloyd Groep. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de integratie van Erasmus Verzekeringen.

Hans Carras (50) is deze maand bij Conservatrix gestart als accountmanager regio Oost-Nederland. Voorheen werkte Carras bij onder meer Hooge Huys, VGZ en het Pensioenfonds ABP.
Wouter van Heest (45) is in Haarlem een nieuw gespecialiseerd advocatenkantoor gestart. Van Heest Advocatuur richt zich op de specialisaties pensioenrecht en (levens-)verzekeringsrecht. Van Heest is ruim vijftien jaar als advocaat werkzaam geweest bij Boekel De Nerée in Amsterdam.
Credivance, onderdeel van kredietverstrekker Alfam, heeft Corine Odijk aangesteld als channelmanager. Odijk was al een aantal jaren werkzaam bij dit bedrijf in verschillende functies.
Fortis Insurance heeft Steven Braekeveldt met ingang van 1 december benoemd tot topman van Fortis Insurance International Europe. Hij is de opvolger van Jacob Westerlaken die een baan buiten Fortis heeft aanvaard. Braekeveldt werkte eerder bij ING.
Hans van Oosterhout en Ron van Alem zijn bij Sterck (voorheen Box Finance) benoemd tot regiomanager. Voormalig formulemanager Van Oosterhout heeft zuidelijk Nederland onder zijn beheer en Van Alem het noorden. Hij was eerder NIA-consultant. Johan Schilder is de nieuwe formulemanager voor het gebied Zaanstad/Heemskerk. Schilder was voorheen directeur bij VSB Bank en werkte later als zelfstandige.
Bij Anker Groep is Sjoerd Zijlstra, eerder directeur-eigenaar van organisatie-adviesbureau Noorderbrein, gestart als manager Strategie en Ontwikkeling.
Frank Lenarduzzi (43) is benoemd tot directeur van de Lippmann Groep (Den Haag), onderdeel van de Unirobe Meeùs Groep. Hij was directeur van de adviesgroep Bouw bij Meeùs en daarvoor onder meer actief in managementfuncties bij Hooge Huys en Royal & Sun Alliance. Lenarduzzi volgt Robbert Blij op, die bij de Unirobe Meeùs Groep directeur Projecten is geworden.
Voormalig vestigingsmanager bij Brandsma Adviesgroep Bert Zwier (45) is commercieel directeur geworden bij Feenstra Assurantiën.
Bij het Bredase onderzoekbureau Schalke & Partners is Ruud Karstens als toedrachtonderzoeker in dienst getreden. Karstens, die afkomstig is van onderzoekbureau Itek, heeft een recherche-achtergrond en jaren ervaring in de IT-sector.
Menze Akkerman (33) is bij de Friese Onderlinge Zevenwouden in dienst getreden als manager Intermediair en Gevolmachtigden. Akkerman is afkomstig van AXA, waar hij manager Sales was.
Hans Bot (44) zal per 1 december beginnen bij informatiearchitectenbureau Aquila in de functie van managing-architect. Hiervoor werkte hij onder andere voor ABZ, Cibit en het Devote Institute.
Detacheerder APai heeft voor de Executive Search en Werving & Selectie activiteiten Leo van der Voort aangesteld als consultant. Hij zal zich voornamelijk richten op de hogere en middenkader functies binnen de schadeverzekeringen. Van der Voort was eerder directeur Transport en manager Schade bedrijven bij Erasmus.

Reageer op dit artikel