nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Bij pensioenadviesbureau Valkenburg zijn onlangs in dienst getreden J

J.R. Baijens en J.T. Gerding, beiden actuarieel rekenaar. Baijens was werkzaam als commercieel medewerker bij Aktuarieel Pensioenadviesburo Scherpenzeel, Gerding gaf als afdelingschef leiding aan de afdeling Leven Individueel bij Goudse Verzekeringen. Drs M.P.G. de Winter (30) is aangesteld als produktmanager Spaar/Risico-verzekeringen bij Delta Lloyd Levensverzekering. Hij is afkomstig van Amev, waar hij werkzaam was in een soortgelijke functie. Bij het pr-bureau Van Luyken Wiggers en van Eijk is begin dit jaar drs M. Haras in dienst getreden als consultant pr en communicatie voor de assurantiebranche en de financieel zakelijke markt. Mevrouw Haras (36) was hiervoor vier jaar verantwoordelijk voor de communicatie-activiteiten van het Assurantie Data Netwerk (ADN). Ook in haar nieuwe functie blijft ze voor ADN actief op pr-gebied. R. de Jongh (49), voormalig directeur van de opgeheven franchiseketen van assurantiekantoren (Assuring) van Avéro, is sinds 1 februari directeur verkoop van FBTO, evenals Avéro onderdeel van de Achmea Groep. Bij Generali is P.J. Hoekstra benoemd tot leveninspecteur in de regio Leiden/Den Haag en omstreken. Voorheen was Hoekstra werkzaam als schadeinspecteur in de regio Rotterdam. Financiële Raadgevers Associatie heeft H. Visscher aangesteld als account manager. Visscher was voorheen werkzaam als stafmedewerker bij een bank. Onlangs is H. van Son in dienst getreden bij EMN Expertise. Zijn bezigheden zullen bestaan uit het regelen van schaden op het gebied van brand, aansprakelijkheid en techniek. Van Son kan zich beroepen op een expertise-ervaring van ruim 16 jaar. Per 1 februari is bij financieel adviesbureau Lanfermeyer & Partners mr W. Ooms (44) aangetreden in de functie hoofd-bankdivisie. Ooms heeft staffuncties vervuld bij ING en is commercieel directeur geweest van Hypotheken Info Centrum te Deventer. Bij Lanfermeyer zal hij leiding gaan geven aan de bankafdeling. Bij Allaart-Koenraad Experts is R.P.P. Hogendoorn (39) in dienst getreden als directeur. Hij zal zich bezighouden met de dagelijkse leiding van het kantoor te Rotterdam, alsmede met de afdeling Risicobeheer. Voorheen was Hogendoorn in diverse functies werkzaam bij Royal Nederland. Het Verbond van Verzekeraars heeft een nieuw Sectorbestuur Schadeverzekering benoemd. Het bestuur bestaat uit jhr mr J.P.E. Teding van Berkhout, voorzitter (Amev), mr H.R.C.J. Richaers, vice-voorzitter (Nationale Nederlanden), mr J.F.Th. Boogaard (Praevenio), M.A.Th. Jacometti (Achmea), mr R.A.M. Kootker (DAS), mr B. Kuizenga (FOV), mr F.L. van Leeuwen (Delta Lloyd), H.J.E.J. van Lent (Royal Nederland), drs T. Meinders (Univé), ir P.J.A. van Schijndel (Interpolis) en J.G. van der Werf (Aegon). C.E. Dooijes is onlangs bij Cunningham Schaft in dienst getreden als nautisch goederenexpert. Voorheen heeft Dooijes gevaren als eerste stuurman bij rederij Spliethoff. Sinds 1 januari is drs N. Hemelraad werkzaam in de directie van Hemelraad & Keijzer Verzekeringsadviseurs in De Lier. Hemelraad, die voorheen in de directie zat van Crooy Assurantiën en Crooy Assekuranz te Winterswijk, zal zich nu richten op Financiële dienstverlening, organisatie en pr. Winterthur is in januari overgaan tot de formatie van een team relatiemanagement leven. Het team bestaat uit K. ten Ham, R.J. Dooren, R.M. van Marrelo en A.G. Spadon. H.J. Feldman is benoemd tot directeur bij Marsh & McLennan. Hij zal in deze functie specifiek verantwoordelijk zijn voor de afdeling aansprakelijkheid. Op 1 februari heeft H.A.A. van der Velden afscheid genomen bij Bureau von Reth te Eindhoven, vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. De groep van bouwkundige experts bij Bureau von Reth werd reeds in het voorjaar van 1994 versterkt door de komst van J.A. Vermeltfoort. Na 27 jaar werkzaam te zijn geweest binnen Aegon, heeft S. de Vries gebruik gemaakt van de regeling tot vervroegde uittreding. De Vries (63) hield zich als directeur afdeling schade de laatste jaren op projectbasis bezig met verschillende activiteiten. Zijn taken zijn overgenomen door A. van Gils, die directeur gemengd bedrijf was bij Aegon. De directie van de Arbo Groep Holland is per 1 februari versterkt met drs R.D. Lindeboom, die de taak van commercieel directeur op zich zal nemen. Voorheen was hij directeur van een bedrijfsgezondheidsdienst en landelijk onder-directeur van GAK Nederland. De directie bestaat naast Lindeboom uit drs J.T. Koetsier. J. Koot is per 1 maart benoemd tot algemeen directeur van De Lage Landen Autolease. Hiermee volgt hij J. Kanen op die onlangs overstapte naar Interpolis. Koot is afkomstig van Mercedes Benz, waar hij de afgelopen 6 jaar directeur was van Mercedes Benz Leasing. Bij de Achmea Groep is per 1 maart M.Th.C. van Oeffelen (49) benoemd tot directeur van Woonfonds Hypotheken in Tilburg. Hij zal samen met mevrouw M.J.M. Huijsmans de directie van Woonfonds Hypotheken vormen. Van Oeffelen is thans werkzaam als directeur information services bij Centraal Beheer. In die functie zal hij opgevolgd worden door P.H. Bakker (47), nu adjunct-directeur. Overleden Op 26 januari is overleden mr J.P. Barth, oud-voorzitter van de raad van bestuur van Delta Lloyd en oud-directeur van de Hollandsche Societeit van Levensverzekeringen.

Reageer op dit artikel