nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Bij DAS Rechtsbijstand is de afdeling marketing begin deze maand uitgebreid met drs

Annette Hedeman-Joosten en drs. Bert Jan Huegen. Joosten (38) is manager Public Relations, een nieuwe functie bij DAS. Zij werkte op de PR-afdeling van De Amersfoortse. Huegen (33) is product/marktmanager. Hij richt zich op activiteiten voor de particuliere markt. Huegen was productmanager schade bij Centraal Beheer Particuliere Relaties. Henry Borghuis (31) is bij de Amersfoortse als accountmanager begonnen in de regio Midden Nederland. In zijn vorige functie was hij werkzaam als buitendienstadviseur bij Van Calcar. Bij de productgroep Zaakschade van GAB Robins Takkenberg zijn onlangs drie nieuwe experts in dienst getreden. Ad Bosselaar (39)is begonnen als bouwkundig expert. Hij werkt vanuit kantoor Rotterdam. Zijn vorige werkgever was de Gemeente Schouwe-Duiveland. Frans Sartorius (44),afkomstig van Crawford, werkt ook als bouwkundig expert maar dan vanuit kantoor Eindhoven. De nieuwe technische expert voor kantoor Rotterdam is Ruud van der Meer (33). Hij komt van de Strukton Groep. Begin deze maand is bij AXA Schade Ingrid Louwerens-Tolenaar (41) gestart in de functie van hoofd Applicatiebeheer. Zij komt van Pink Elephant Finance en was daarvoor werkzaam bij de Goudse en Nationale-Nederlanden. Klaas Willem van Ommen (51) is per 1 oktober benoemd tot directeur van de hulpverleningsorganisatie SOS International Amsterdam. Van Ommen komt van Budget (Rent a Car) waar hij directeur Operations Nederland was. Daarvoor was hij werkzaam als algemeen directeur bij BMW Financial. Bij ITDS, een IT-adviesbureau op het gebied van e-finance, zijn onlangs twee nieuwe medewerkers begonnen: drs. Caroline in ’t Veld (29), voorheen werkzaam bij Be-Faircom, als projectmanager en Dike Boomgaard (40) als senior consultant/projectmanager. Zij komt van Convergent Consultancy in Brussel. Taco Baron van der Feltz legt per 1 oktober zijn functie bij Hooge Huys, directeur marketing en communicatie, neer. Hij werkte anderhalf jaar voor de SNS Reaal-dochter en verlaat nu de verzekeringsbranche. Zijn opvolger bij Hooge Huys is op ad interim-basis Charles van Renesse. Afscheid Op 27 september aanstaande neemt Hans Blom afscheid van de Amersfoortse Verzekeringen. Na een dienstverband van bijna dertig jaar, waar hij jarenlang verantwoordelijk was voor de afdeling Autoverzekeringen, maakt hij gebruik van de mogelijkheid vervroegd uit dienst te treden. Op dezelfde dag wordt hem daarom een receptie aangeboden in het Nassaupaviljoen van het Holiday Inn van 16.30 – 18.30 uur. Adres: Van Weerden Poelmanweg 4-6, in Soestduinen. Overleden Deze maand is accountmanager Kees Tanis van Royal Nederland Leven overleden. Hij werkte bijna twee jaar bij deze verzekeraar.

Reageer op dit artikel