nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Bij Internet-verzekeraar Basic-life is Arja Hilberdink-Briggeman benoemd tot statutair directeur, naast de al zittende Ansfried Snijders

Hilberdink blijft tevens hoofd Rapportage & Control bij moederbedrijf ASR. Maarten Uri, een van de woordvoerders van het Verbond van Verzekeraars, is begin deze maand als account-director in dienst getreden van het communicatie-adviesbureau Schoep & Van der Toorn Amsterdam. Bij Andriessen & Geurst, expertisebureau voor personenschade, is mr. Ton Keulen als senior-expert aangesteld. Keulen komt van Hannover International, waar hij hoofd Motorrijtuigverzekeringen was. Op 1 mei begint Dianne Vink als junior expert. Vink is afkomstig van SRK Rechtsbijstand, waar zij nu nog schaderegelaar Letsel is. Bas Millenaar is benoemd tot statutair directeur van De Hypothekers Associatie. Millenaar is sinds 1999 directeur van de vennootschap en hij is verantwoordelijk voor de aandachtsgebieden marketing, productmanagement en automatisering. Tom Selij, al enkele jaren werkzaam als marketingmanager, is benoemd tot manager van de nieuwe afdeling Strategie & Beleid. Zijn opvolger is Kees van de Kerk, die sinds enige jaren werkzaam was op de afdeling Marketing. Jan Zaad zal in verband met het bereiken van de vut-gerechtigde leeftijd zijn functie van statutair directeur op 1 juli. neerleggen. Zaad is verantwoordelijk voor de portefeuilles franchisemanagement, vestigingen en opleidingen. Mr. Nando Timmer (38), voorheen werkzaam bij W.P. van der Held, is begin vorige maand begonnen bij AZL Assurantie Groep als teamleider/accountmanager Schade Bedrijven. Bij Hofmans Associates Letsel Schadeconsultancy is mr. Susanne Kroese (33) onlangs als letselschade consultant begonnen. Zij kwam van DAS Rechtsbijstand waar zij medewerkster onrechtmatige daad/letsel was. Drs. Ruud Pijpers, hoofd sector Onderzoek, is begin vorige maand benoemd tot adjunct-directeur Onderzoek & Advies van de Verzekeringskamer. Hij is tevens hoofd van de sector Beleidsadvisering. Pijpers volgt mr. Peter Lemaire op die een functie heeft aanvaard als rechter bij de arrondissementsrechtbank in Arnhem. De opvolger van Pijpers is dr. Gaston Siegelaer, die werkzaam was als senior-onderzoeker. Medio deze maand begint Jos Oliveira (38) als accountmanager bij NBVA. Oliveira werkte jaren als adviseur en verkoopleider bij RVS Verzekeringen en daarna als leider van een assurantiekantoor. Hij is de opvolger van William Diebels is begin vorige maand vertrokken bij NBVA. Onlangs is Henno van Beek (36) begonnen als business-unitleider Particulieren en lid van het managementteam bij Akkermans Van Elten Assurantiën. Hij volgt mr. Rob de Beer op die als zelfstandig bedrijfskundig adviseur is begonnen. Van Beek is afkomstig van CMG Finance waar hij werkzaam was als management consultant. Bij Monuta zijn begin deze maand drie nieuwe accountmanagers in dienst gekomen. Stephan Floor (34) heeft de provincie Zeeland en de regio West Brabant toegewezen gekregen. Hij was accountmanager in de papierhandel. Gilbert Mackaaij (31)-afkomstig van Rijnmond- is verantwoordelijk voor ’t Gooi en het gebied rondom Almere. Het werkgebied van Bert Verel (42) is Zuid-Holland. Hij was voorheen zelfstandig tussenpersoon. Peter Wensveen (49) is begin deze maand benoemd tot directeur informatie- en communicatietechnologie (ICT) bij Interpolis. Hij volgt Jan Ruijgrok (55) op, die thans leiding geeft aan de ontwikkeling van e-business bij de Tilburgse verzekeraar. Wensveen is afkomstig van de VNU Dagbladengroep, waar hij de functie van groepsdirecteur Techniek en Automatisering bekleedde. In de persoon van Inge Petit heeft Pensioendesk Nederland een nieuwe marketingmanager gevonden. Petit, afkomstig van Robeco, volgt Fol van Krieken op, die nu manager Sales is geworden. De oude salesmanager Raymond Bakker vult de vacante stoel van manager Pensioenzaken op. Bij pensioenverzekeraar DSM is Hans van Baarle (58) de nieuwe directeur geworden. Hij volgt Han Thoman op. Drs. Dirk Schoon (43) is begin deze maand benoemd tot financieel directeur (CFO) van Royal Nederland Groep en Royal Nederland Schade. Hij volgt drs. P.A. van Genderen op, die per dezelfde datum met pensioen is gegaan. Schoon kwam van de Nationale Investeringsbank waar hij werkzaam was als adjunct-directeur en controller. Bij Royal Nederland Leven zijn onlangs twee nieuwe medewerksters voor de marketingafdeling begonnen. Sonja Gerritsen, als medewerkster Interne & Externe Communicatie en drs. Aukje Reitsma, als coördinator Royal Support Trainingen. Michiel Meijer, is begin deze maand benoemd tot hoofd Royal Intermediair Service. Meijer, die Peter Hoekstra opvolgt, was voorheen marketingmanager employee-benefits bij Royal. Bij Gerling Namur Kredietverzekeringen is Roy Oenen gepromoveerd tot commercieel directeur. Oenen is sinds 1989 bij Gerling Namur in dienst, waar hij in meerdere functies op diverse afdelingen werkzaam was. Afscheid In juni zal drs. A.W. van Blitterswijk, hoofd Unilever Corporate Insurance Division en tevens directeur van Verzekeringsmaatschappij Palma en Europalma International Insurance Services, na een dienstverband van bijna 33 jaar, met pensioen gaan. Op donderdag 18 mei wordt hem een afscheidsreceptie aangeboden van 16.30-18.30 uur in het Unilever Corporate Centre, Weena 455 te Rotterdam.

Reageer op dit artikel