nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Erik Versnel zal per 1 januari beginnen als commercieel directeur bij Stater Nederland. Versnel is afkomstig van Mega Group, waar hij sales director was. Ter versterking van het commerciële en accountmanagementteam van Stater zijn per één december twee nieuwe accountmanagers aangesteld. Stefan van Engelen (37) – afkomstig van Levob in het team special accounts – en Fred van der Stappen (35), die werkzaam was bij Robeco.

Erik Janssens (48) is vorige maand bij Allianz Global Risks Nederland senior branchespecialist Brandverzekeringen geworden. Janssens werkte voorheen bij Aon als office manager.
Bij het Nederlands Financieel Instituut zijn onlangs drie nieuwe medewerkers in dienst getreden. Arjan van der Korst (34) is commercieel directeur. Hij was eerder zelfstandig intermediair van assurantiekantoor Boertjes. Kawe Eghdami (29), afkomstig van Debitel, is als directeur Operations en Ontwikkeling verantwoordelijk voor de Backoffice, IT en Ontwikkeling. Verder zijn Maarten Scholtheis (32) en Charley Misset (32) aan de slag gegaan als senior hypotheekacceptant. Zij kwamen van respectievelijk Stad Rotterdam en FDC Amsterdam.
Maya Zeller is op 1 december bij Zurich in dienst getreden als marktmanager International Program Business in Den Haag. Ze gaat de relatie met strategische en corporate klanten versterken en verdiepen. Zeller is afkomstig van XL Insurance Global Risk, waar zij assistent-ceo en manager klantcontacten was.
Bij HDS Groep zijn vorige maand twee nieuwe taxateurs in dienst gekomen: de 27-jarige Sander Verbeek en de 28-jarige René van Campenhout. Zij werkten voorheen respectievelijk als werkvoorbereider en schade-expert.
Drs. Raymond Bothof (31) is onlangs controller geworden bij Lengkeek, Laarman & De Hosson. Voordien was hij werkzaam bij GAB Robins Takkenberg als bedrijfsschade-expert.
Jan Rodenburg, afkomstig van Finenzo in Zeist, is vorige maand gestart als accountmanager voor Zuidoost Nederland bij Welke Financiële Diensten te Hoorn.
Debbie Alders (31) is benoemd tot manager van ATP Hypotheken te Houten. Zij is afkomstig van de Rabobank, waar zij op verschillende niveaus leiding gaf. In haar nieuwe functie is Alders belast met de dagelijkse leiding van ATP Hypotheken.
Afscheid
Dick Moll zal na een dienstverband van 32 jaar, waarvan 17 jaar als Algemeen Directeur, gebruik maken van de prepensioenregeling. Tot zijn opvolger is Edzo Doeve benoemd. Op 15 januari wordt een afscheidsreceptie gehouden in Eindhoven.
Overleden
Carel Dijkstra is op 58-jarige leeftijd overleden. Dijkstra is jarenlang als taxateur verbonden geweest aan de Troostwijk Groep.
Op 77-jarige leeftijd is Ted Braakman overleden. Braakman was oud-voorzitter van de Raad van Bestuur van Nationale-Nederlanden en voormalig lid van de Raad van Commissarisen van de ING Groep.

Reageer op dit artikel