nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Elwin van Namen is de nieuwe accountmanager geworden van Dutch Insurance Network voor de regio Zuid-Nederland. Van Namen, afkomstig van Hena Financiële Diensten en daarvoor ING Bank, is de opvolger van Jantienne Kranendonk die het bedrijf heeft verlaten.

Aqurance heeft Paul van Beaumont(39) per 1 september aangenomen als personeelswerver. Naast werving en selectie zorgt hij ook voor het functiegericht opleiden van medewerkers voor verzekeraars en assurantiekantoren. Van Beaumont werkte voorheen onder meer als consulent bemiddeling bij het Arbeidsbureau (CWI).
Begin vorige maand is mr. Wilma Zorg (41) door ONVZ aangesteld als accountmanager voor Nationale-Nederlanden Zorgverzekeringen. Zij zal hier met een team landelijk het intermediair van NN op het gebied van ziektekosten adviseren en ondersteunen. Eerder werkte Zorg in verschillende functies bij Stad Rotterdam.
Binnen de adviesgroep Insurance & Pensions van DCE is Wim van Ee (40) aangesteld als consultant. Hij werkt al vijftien jaar in de IT- en consultancybranche en was onder meer bij Logica, CMG en Oracle verantwoordelijk voor projecten bij banken en verzekeraars.
Bij Cunningham Lindsay Nedeland is Gert Vos (41) begin vorige maand gestart als senior-investigator op de afdeling Investigations. Vos die gespecialiseerd is in fraude/diefstal-onderzoeken, voorkoming misdrijven en security- en risicomanagement werkt hiervoor in de private sector.
Margreet van der Veeken die vier jaar geleden bij Akkermans & Partners Support in dienst trad als trainee van de opleiding tot pensioendeskundige, is toe getreden tot het team van Pensioen Juristen. Zij zal zich voornamelijk bezighouden met collectieve pensioenadvisering.
Bij Aon hebben drie werknemers de mondelinge test ter verwerving van de titel RMIA Registermakelaar in Assurantiën met goed gevolg afgelegd: Rob de Bruin (40), Dick de Klerk (46) en Marc Pouwels (32).
Ron Groenhart (42) is vorige maand begonnen als financieel adviseur bij Arenda. Groenhart was accountmanager bij Univé.
Voormalig ING-topman Ewald Kist is benoemd tot lid van de raad van commissarissen bij De Nederlandsche Bank. Kist nam deze zomer afscheid van ING. Hij krijgt vanaf 1 november gezelschap van oud-EU-commissaris Frits Bolkestein. Afgetreden zijn Pieter Bouw en Jeroen van der Veer.
Bij de NIA (Nederlandse Inkoopcombinatie Assurantie intermediairs) is Alco Eding (46) hoofd Binnendienst Hypotheken en Kredieten geworden. Hij was voorheen directeur-aandeelhouder van De Wit makelaardij en accountmanager bij Amev. Berend van Dalfzen (36) die eerder bij Reaal accountmanager was, is bij NIA hoofd Buitendienst geworden.
Begin vorige maand is bij Sorgeloos Hypotheek- en Pensioenmanagement Eelco de Haan (46) in dienst getreden als relationshipmanager. Zijn vorige werkgever was W&S Financiële Branche. De Haan gaat zich bezighouden met de uitbreiding van franchisevestigingen en de Sorgeloos Inkoop+ formule.
Onlangs is Gerny Ligtenbarg (31) bij Nationaal Spaarfonds begonnen als hypothekenmanager. Hij is verantwoordelijk voor de totale hypothekenomzet van de verkooporganisatie. Voorheen was Ligtenbarg manager Hypotheken bij Aegon Spaarbeleg.
Overleden
Voormalig lid van de Raad van Bestuur van Stad Rotterdam Wim Nooder, is op 11 september op 84-jarige leeftijd overleden. Nooder werkte meer dan veertig jaar bij Stad Rotterdam.

Reageer op dit artikel