nieuws

Persoonlijkheden

Archief

De nieuwe directeur per 1 september bij Detazz Pensioenspecialist is Andries Frankenhuizen (42). Hij is de opvolger van Erick Burnet die als adviseur betrokken blijft bij het bedrijf. Frankenhuizen werkte voorheen bij onder meer PGGM en This.

Hans Gelens is het accountteam van Finsys gaan versterken als accountmanager voor de regio Noord Oost. Gelens werkte voor onder meer Centraal Beheer, Independer en De Hypotheker als onder andere hypotheekadviseur.
Gert Horstman (31), die eerder bij De Financiële Dienstverlener in Valkenswaard werkte, is sinds kort financieel adviseur bij de Reeuwijkse ING-dochter Arenda.
Wim Redelijkheid (42), afkomstig van Liekens & Co, is begin vorige maand in dienst gekomen bij Innovative Finance Group (de moedermaatschappij van de Hypotheekdesk en Financiële Inkoop Desk). Zijn taken zijn voornamelijk vaktechniek, opleidingen, productontwikkeling en PR.
Per 6 september zal Thomas Zwart als accountmanager beginnen bij Inkoopcombinatie Pensioendesk Nederland (ICP). Hij werkte sinds mei 2002 als marktmanager op de afdeling marketing bij Pensioendesk Nederland.
Overleden
De grondlegger van het huidige assurantiekantoor Bouma & Koopman/De Kock in Den Haag, drs. K.J. Bouma, is afgelopen maand op 82-jarige leeftijd overleden.

Reageer op dit artikel