nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Raymond Neilen (34) maakt sinds 1 augustus deel uit van het managementteam van BLG Hypotheken. Hij was hoofd Marketing. Samen met Henny Maas, manager Intermediair Business, zal hij zich richten op Sales en Marketing.

Bij Prodrive Training Is Rob van Gaal (44) begin vorige maand in dienst getreden als accountmanager voor ProVention, een preventietraject voor het reduceren van de schadelast voor wagenparken. Van Gaal werkte eerder voor Zwolsche Algemene.
Pieter van der Wal is bij De Hypotheker aangesteld als directeur Operations. Hiervoor werkte hij bij Achmea Bank in de functie van hoofd Interne Accountantsdienst. Van der Wal wordt onder meer verantwoordelijk voor de informatiesystemen en de centrale administratie van hypotheken. De directie bestaat verder uit Karel Pauw en Bas millenaar.
De Numerando Groep in Zeist heeft recent een Raad van Advies geïnstalleerd bestaande uit Paul Heuperman, eigenaar van het bureau Heathfield Executive Counseling en freelance pensioenconsultant Joop Rietmulder.
Olav Cuiper (46), momenteel directielid van Delta Lloyd Leven, treedt per 1 oktober in dienst van ABN Amro Asset Management. Hij werkte vier jaar bij Delta Lloyd, onder meer voor het failliete intermediairbedrijf Noorderkroon. Bij Delta Lloyd nemen de mede-directieleden Maarten de Groof en Martin Heuvelmans Cuipers taken waar. Begin deze maand is Jurriaan Vermaas, afkomstig van Vlasblom Visser Assurantiën, gestart als Allround Binnendienst medewerker bij Risk Executives.
ACE Europe heeft onlangs twee senior-medewerkers aangenomen. Michel Mackaaij heeft de leiding over de afdeling Financial Lines en het team Risk Management Services is versterkt met Steven Elshout Mackaaij was underwriting-manager bij Hiscox, Elshout was senior-riskengineer bij Aon.
Mr. Jeroen van Breda Vriesman (37) wordt, onder voorbehoud van de goedkeuring van de toezichthoudende instanties, per 1 november benoemd tot voorzitter van de Achmea business-unit Sociale Zekerheid. Van Breda Vriesman is op dit moment directeur Commerciële Zaken Collectief Pensioen en tevens waarnemend directeur Line of Business Collectief Pensioen bij Nationale-Nederlanden.
Bij Molenaar & Lok Consultancy is Rianne Cuijpers (23) onlangs in dienst gekomen als consultant. Zij is kort geleden afgestudeerd in Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht.

Reageer op dit artikel