nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Arjen Fuijkschot (46) is bij De Amersfoortse in dienst getreden als employee-benefitsadviseur. Fuijkschot, die voorheen sectormanager Zorg en EB-specialist was bij Woudsend, is verantwoordelijk voor de regio’s Noordoost-Nederland en het noordelijke deel van Noordwest-Nederland.

Bij Atos KPMG Consulting is Jan-Hein Evers (41) benoemd tot senior-consultant. Hij zal zich richten op de zorgverzekeraars, in het bijzonder op het backoffice-systeem Openzorg en op de nieuwe basisverzekering. Evers was hiervoor manager zorgbemiddeling bij VGZ.
Ammie Eleveld (44) is in dienst getreden bij Yarden Uitvaartverzekering & -verzorging als marketingmanager. Voor zijn aanstelling bij Yarden werkte hij in diverse commerciële functies onder meer bij Yakult en Honig.
Hey-Day Nederland heeft Peter Broedelet(47) aangenomen voor de functie senior consultant. Hij zal zich voornamelijk richten op de Financiële en Zakelijke Dienstverlening. Broedelet werkte eerder bij Royal, Delta Lloyd en als directeur bij Meditel en London Verzekeringen.
Binnen commerciële zaken van DAS Rechtsbijstand zijn Martijn Tuin (30) en Claudia van Genen (35), beiden reeds werkzaam bij DAS, accountmanager geworden. Verder zijn bij DAS in dienst gekomen: teamleider Mieke Dadema (26), accountmanagers Rogier Telder (26), Niels Laan (32) en Natasja Koopman (32). Zij kwamen van respectievelijk Australian, Unique, De Maaspoort en Volvo Contract Services.
Bij Generali is het accountteam Leven versterkt met Jos Seykens. De 32-jarige accountmanager is verantwoordelijk voor de regio Haarlem/Leiden/Bollenstreek. Hij werkte voorheen bij Interpolis en Royal & Sun.
Wendy Damen (30), directiesecretaresse ONVZ Zorgverzekeraar, is halverwege vorige maand benoemd tot accountmanager voor het rayon Midden Nederland. Zij volgt hiermee Sjef Klarenbeek op die na 41 jaar werkzaam te zijn geweest bij ONVZ, gebruik maakt van de pre-pensioenregeling.
Vorige maand zijn Karsten de Vreugd en Jeroen Moolenaar in dienst getreden bij Amedes als verzekeringsspecialisten. Zij werkten respectievelijk als verzekeringsspecialist bij Admira en als administratief medewerker in het WAS-project bij Nationale Nederlanden. Titia Nijdam is per 1 juni in vaste dienst gekomen als accountmanager. Zij was sinds mei vorig jaar gedetacheerd bij Amedes als consultant Werving & Selectie.
Maarten de Jong (27), Patrick Schellingerhout (25), Annemarie Kaufman (29) en Dennis Belfor (26) zijn begin vorige maand gestart bij Talent&Pro.
Rolf Kooijman (42) is eind vorige maand benoemd tot directeur Group Finance & Control bij Delta Lloyd Groep. Hij was sinds april vorig jaar binnen dit concernonderdeel directeur Group Financial Reporting Delta Lloyd Groep. In zijn nieuwe functie is Kooijman de opvolger van de per 1 september naar België vertrekkende Henk Janssen (46).
Kees Brouwer (48) wordt in september corporate riskmanager bij De Goudse. Brouwer is afkomstig van Aegon, waar hij tot januari in het managementteam van Aegon Van Nierop zat en nu een project voor de herinrichting van het levenbedrijf leidt.
Carlo van Rienen (32), accountmanager bij Hypotheekdesk, is daar gepromoveerd tot formulemanager. Hij is bij Hypotheekdesk nu verantwoordelijk voor alle franchisenemers.
De 36-jarige innovatie- en projectmanager bij AXA Jacqueline Bezemer, is sinds 1 juli senior productmarketeer Collectief (pensioen). Zij heeft eerder gewerkt bij Fortis ASR, SNS Reaal en Nationale-Nederlanden.
ISB Nederland (Internationaal Schaderegelingsbureau) heeft begin vorige maand Rob Stroebel aangetrokken als directeur. Stroebel werkte onder meer bij Sun Alliance, CED Personenschade en was laatstelijk directeur bij Crawford Benefit Personenschade.
Iftikhar Akhtar is sinds 1 juni de nieuwe accountmanager voor de top-10 klanten (banken en verzekeraars) van Centric Information Engineering. Akhtar werkte de afgelopen vier jaar bij LogicaCMG in de divisie Finance.
Frans Roodbol (35), die hiervoor gewerkt heeft bij Centraal Beheer, Rabobank en Delta Lloyd, is bij Numerando aan de slag gegaan als manager Werving & Selectie.
Geert-Jan te Raaij (38) is sinds 1 juli verkoopmanager Ketens & Salesorganisaties bij Delta Lloyd. In die functie is hij verantwoordelijk voor de landelijke ketens en grote verkooporganisaties. Te Raaij was voorheen als channelmanager verantwoordelijk voor de soft- franchiseorganisaties.
Paul de Bruijn (45) is sinds 1 juli directeur van het projectmanagementbureau van AXA. Hij is afkomstig van IG&H, waar hij sinds 2000 director Universal Finance-IT was. In die hoedanigheid was hij vorig jaar betrokken bij het opzetten van de samenwerking tussen AXA en Accenture.
Maarten Mes (40) is per 1 juli toegetreden tot de raad van bestuur van Eureko en de Achmea Holding als directeur Corporate Finance. Mes was voorheen werkzaam als directeur Corporate Finance bij LeasePlan.
De nieuwe marketingmanager bij Delta Lloyd is Robert Dalhuisen. Hij kwam van Staalbankiers (Achmea). De 35-jarige Dalhuisen is verantwoordelijk voor het productmanagement van Pensioen-, Leven- en Bancaire producten.
Overleden
Op 59-jarige leeftijd is plotseling overleden Hans Landweer. Hij was gedurende 22 jaar in dienst bij AIG Europe (Netherlands). Landweer, die vooral actief was op het terrein van de brandverzekeringen, was kortgeleden met pensioen gegaan.

Reageer op dit artikel