nieuws

Personenregister RMIA telt 52 ingeschrevenen

Archief

De Stichting Assurantie Registratie (SAR) heeft tot nog toe 52 tusssenpersonen ingeschreven als Registermakelaar in Assurantiën (RMIA).

Ad Heintz, directeur van Heikomas Assurantiën in Rotterdam, was de eerste die werd ingeschreven, zowel in het personen- als het bedrijvenregister. Heintz was sinds 1967 beëdigd makelaar in assurantiën, zodat hij gebruik kon maken van de overgangsregeling die de SAR heeft ingesteld. De Stichting Assurantie Registratie heeft tot nog toe 52 personen ingeschreven als Registermakelaar in Assurantiën (RMIA). In het bedrijvenregister zijn 34 assurantiekantoren opgenomen.
Van de 150 reeds beëdigde makelaars hebben zich er 130 aangemeld. De 20 nieuwe kandidaten die niet wettelijk zijn beëdigd, moeten eerst een mondelinge test afleggen. Op 24 april verschijnen de eerste kandidaten voor de testcommissie.

Reageer op dit artikel