nieuws

Personeels Zekerheids Plan van Nationale-Nederlanden

Archief

In de bedrijvenmarkt geldt momenteel als een van de allerpopulairste termen: employee benefits. Nationale-Nederlanden heeft sinds kort ook een produktconcept op dit terrein, onder de naam: Personeel Zekerheids Plan (PZP).

Het PZP is een gezamenlijk project van NN Leven, NN Schade/Zorg en NN Financiële Diensten.
Het produktenassortiment bevat onder meer: gemengde zorgverzekering, pensioen, aov, wao-gat, bedrijfssparen, ongevallen, en ziektewetverzekering. Ook de zogeheten ‘Bedrijfsgezondheidszorg Op Maat’ en het gebruik kunnen maken van de vier met NN samenwerkende arbodiensten vallen binnen dit pakket. De gemengde zorgcollectiviteiten zijn mogelijk op grond van de samenwerking van NN Zorg met de Meandergroep. Als extra ondersteuning voor het intermediair wordt er één aanspreekpunt binnen NN gecreëerd.
Ziekteverzuim
Los hiervan heeft NN onlangs het intermediair opgepept om activiteiten op het terrein van de TZ/arbo-contracten te ontplooien, “want de tijd is nu rijp”.
“De eerste griepjes hebben zich al aangediend en dat betekent dat veel werkgevers nu in de praktijk merken dat ze maatregelen moeten nemen”. Volgens NN beseffen de meeste werkgevers nog niet wat er boven hun hoofd hangt (‘gewoon nog te weinig ziekteverzuim gehad’). “Maar als het zover is en ze worden geconfronteerd met een eigen risico van 2 of 6 weken of een kostprijsrekening van hun bedrijfsvereniging, dan is de kans groot dat ze u verwijten: waarom zijn wij niet gewaarschuwd. Natuurlijk wacht u daar niet op”, aldus NN.

Reageer op dit artikel