nieuws

Personeel Cava Data over naar Anva

Archief

Personeel van het systeemhuis Cava Data krijgt het aanbod om per 1 oktober aanstaande in dienst te treden bij Anva, het systeemhuis van de NVA. Ook de klanten van Cava Data krijgen het aanbod om over te stappen op Anva-software.

Dit is het resultaat van een overeenkomst tussen brancheorganisatie NVA en het bestuur van de vereniging Cava Data. De ledenraad van Cava Data moet zich nog uitspreken over de overeenkomst die beide besturen gesloten hebben. “Het kan inderdaad zo zijn dat de ledenraad niet akkoord gaat met deze overeenkomst”, vertelt NVA-woordvoerster Hella Kuijpers.
Cava Data en Anva blijven financieel en juridisch gescheiden. Het personeel van Cava Data krijgt het aanbod om per 1 oktober aanstaande in dienst te treden van Anva, waarna ze gedetacheerd worden in Capelle aan den IJssel. Bij Cava Data werken nu nog vijftien mensen.

Reageer op dit artikel