nieuws

PEP wordt een echte vereniging

Archief

Het Platform Experts Personenschade (PEP), dat begin vorig jaar op informele basis actief is geworden, wordt een officiële vereniging.

Het eerste bestuur bestaat uit Peter Koudstaal (Koudstaal & Kleijn, voorzitter), Nicolette Kunze (Kunze Letselschade, vice-voorzitter), Richard Soffner (SRB Rasenberg, secretaris), Marjolijne Knottenbelt (Burgers & Ran, penningmeester), Daniëlle Weisz (Groot Expertisebureau) en Maarten van der Linden (Cunningham Lindsey).
Het PEP telt inmiddels ruim 125 leden terwijl circa 25 belangstellenden “in de pijplijn zitten”.
Het lidmaatschap kost f 100 per jaar. Er zijn ook ‘bedrijfslidmaatschappen’ mogelijk: bij meer dan vijf bedrijfsleden is de contributie f 90 per persoon; bij elk veelvoud van vijf personen is de korting f 10 groter. Meer informatie op www.pepsite.nl.

Reageer op dit artikel