nieuws

Pensioentarieven

Archief

Fortis ASR hanteert sinds kort gewijzigde tarieven voor nieuwe collectieve pensioenklanten. De tarieven zijn gebaseerd op de overlevingstafel ‘collectief 2003’ van het Verbond van Verzekeraars. Daarmee zegt Fortis ASR vooral beschikbare-premieregelingen beter in de markt te kunnen zetten.

Pro Pensioen
Pro Pensioen, de pensioenformule van Xtensive, biedt de aangesloten intermediairs sinds kort het Personal Benefits Statement: een per werknemer gepersonaliseerd arbeidsvoorwaardenoverzicht. “Hiermee brengen wij op volstrekt onpartijdige wijze de arbeidsvoorwaarden van de werknemer in kaart.” Het overzicht wordt via het intermediair aan de werkgever verstrekt.
Gezondheidsbox
Kandidaat-verzekerden van Legal & General ontvangen voortaan na afloop van een medische keuring bij Meditel een zogeheten gezondheidsbox. De doos bevat onder meer korting op een medische check-up en tijdschriften en producten rondom het thema gezondheid. Legal wil consumenten zo wijzen op het verband tussen keuring en een gezonde levensstijl.

Reageer op dit artikel