nieuws

Pensioensoftware Fobes bijna klaar

Archief

Volgens Akkermans & Partners is de lang verwachte Fobes-pensioensoftware bijna voltooid.

Verzekeraars zouden alles op alles zetten om alle relevante specificaties aan te leveren. Inmiddels zijn van drie verzekeraars de producten geïmplementeerd en is de testfase gestart.
In april verwacht het bedrijf zo’n vijftien pensioenproducten van acht verzekeraars in Fobes beschikbaar te hebben.
Fobes maakt het voor tussenpersonen mogelijk om via één systeem offertes op te vragen van in totaal negen verzekeraars. Het gaat om de pensioenproducten van Allianz, De Amersfoortse, Avéro Achmea, AXA, DBV, Delta Lloyd, Fortis ASR, Generali en Nationale-Nederlanden. Tussenpersonen die bij een van deze maatschappijen geen agentschap hebben, kunnen polissen eventueel via de nieuw verkregen agentschappen van Akkermans & Partners bij deze maatschappij aanvragen. De software zou voldoen aan alle WFD-vereisten.

Reageer op dit artikel