nieuws

Pensioennetwerk

Archief

Pensioennetwerk

De Duitse verzekeraar HDI Pensionsmanagement (Talanx Group) is toegetreden tot het Europese pensioennetwerk van Aegon. Het Aegon Pension Network werd vorig jaar opgezet, in samenwerking met het Franse La Mondiale. Het netwerk, actief in tien Europese landen en de VS, wil grensoverschrijdend collectieve pensioenproducten en -diensten aanbieden aan multinationals.
ASN Bank
Speciale actieweken bij alle SNS Reaal-labels (de ‘duurzame productweken’) hebben ASN Bank eind vorig jaar een inleg van _ 92,5 mln opgeleverd. Mede daardoor werd 2005 een recordjaar voor de 45 jaar oude bank. Daarin verwierf ASN Bank vijftigduizend nieuwe klanten.
Fonds DNB
De Nederlandsche Bank heeft de vergunning (Leven algemeen) ingetrokken van de onderlinge waarborgmaatschappij Verzekeringsfonds van beambten van De Nederlandsche Bank. De 3.400 polissen gingen een jaar geleden over naar Zwitserleven.

Reageer op dit artikel