nieuws

Pensioenkijker.nl trekt veel vrouwen

Archief

De campagne Vrouwen en Pensioen van Stichting Pensioenkijker.nl heeft bijna het dubbele aantal bezoekers getrokken dan was verwacht. Het aantal bezoekers van de informatieve website over pensioenen steeg met 45% naar gemiddeld 580 kijkers per dag, aldus de stichting die vorig voorjaar van start is gegaan.

In de campagnemaand november kwamen 32.000 bezoekers op de website. Zij konden onder meer vragen over pensioenen beantwoorden en een slogan insturen. De winnende slogan ‘Ik geef mijn pensioen een zoen, omdat het vrijheid geeft in het doen!’ werd beloond met een weekendreisje voor twee personen. De prijs wordt maandag 24 januari uitgereikt door Elske ter Veld, voorzitter van de Stichting Pensioenkijker.nl. Ook dit jaar legt de stichting zich erop toe het pensioenbewustzijn van alle Nederlanders te vergroten, waarbij accenten worden gelegd op zowel doelgroepen als thema’s. Komend voorjaar wordt een congres gehouden over ‘Vrouwen en pensioen’.  In november staat opnieuw een actiemaand gepland.

Reageer op dit artikel