nieuws

Pensioenfonds ABN Amro eerste met digitale UPO

Archief

Het ABN Amro Pensioenfonds, dat de pensioenregeling uitvoert voor (ex-)werknemers van de bank, claimt als eerste een digitale UPO te versturen.

Het Uniform Pensioenoverzicht (UPO), verplicht sinds 1 januari, wordt binnenkort aan de actieve deelnemers beschikbaar gesteld in de internetbankieromgeving. Dat is nu al mogelijk bij ABN Amro en Rabobank; over enkele maanden is ook voor internetbankierders van Postbank en ING Bank het online ontvangen van een nota of overzicht mogelijk. Klanten moeten zich wel eerst aanmelden voor het kunnen ontvangen van digitale nota’s.
Gepensioneerden krijgen het overzicht in het tweede kwartaal toegestuurd. “Wij hebben de primeur met de eerste digitale UPO via internetbankieren”, zo claimt het fonds.

Reageer op dit artikel