nieuws

Pensioencongres Allianz in september in Apeldoorn

Archief

Op 14 september a.s. organiseert Allianz in theater Orpheus in Apeldoorn voor de 12e keer haar pensioencongres. Dit jaar is het thema ‘ Investeren in de toekomst’. Dagvoorzitter is Tom Kok en sprekers zijn Jacques Sijben (over de houdbaarheid van het huidige pensioenstelsel in de eurozone) en Erik Lutjens (over de inhoud en de informatieverplichting van de nieuwe Pensioenwet). Jan ven der Meer en Frans van Liempt zullen debatterenover de effecten van de actuele ontwikkelingen en de daaruit voortvloeiende aandachtspunten voor het intermediair. Naast het plenaire gedeelte zijn er drie parallelsessies, over de gevolgen van de Wet VPL voor de DGA, veilig investeren in de toekomst en de arbeidsrechtelijke gevolgen van de nieuwe Pensioenwet.

Het bij Allianz aangesloten intermediair kan zich voor 2 september kosteloos inschrijven voor dit congres via www.allianz.nl

Reageer op dit artikel