nieuws

Pensioencarrière Het Hilversumse bedrijf CareerGuide is een website

Archief

gestart waarop het vacatures op pensioengebied wil verzamelen

Op www.pensioencarriere.nl staan verder verwijzingen naar verzekeraars, intermediairs en vakbladen. CareerGuide startte eerder met vergelijkbare sites als actuaris.info en auditcarriere.nl. Pensioenkrant Vakbond CNV heeft samen met de Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen een pensioenkrant voor starters op de arbeidsmarkt gemaakt. Jongeren worden daarin geïnformeerd over pensioen en de gevolgen van keuzes. De ‘Keuzekrant’ sluit aan op een campagne van de Stichting Pensioenkijker. Jéká failliet De rechtbank Zwolle heeft het faillissement uitgesproken over JéKá Financieel Adviescentrum & Dienstverlening. Het assurantiekantoor in Steenwijkerwold werd geleid door Jan Klok. Verhuizing Begin april is werving- en selectiebureau ibs/Astrea verhuisd naar een nieuwe locatie in Eindhoven. Het nieuwe adres luidt: Aalsterweg 3A, 5615 CA Eindhoven, tel. 040-215.52.80, fax 040-215.52.81; e-mail: info@ibs-astrea.nl; internet: www.ibs-astrea.nl. Verhuizing was noodzakelijk in verband met groei. AB4All groeit Inkoopcombinatie AB4All, in december gestart, telt inmiddels 35 kantoren. “Wekelijks melden zich nieuwe kantoren.” Het samenwerkingsverband uit Winschoten kent geen vaste bijdrage.

Reageer op dit artikel