nieuws

Pensioen Heineken

Archief

ABN Amro Verzekeringen gaat de pensioenregeling uitvoeren voor de raad van bestuur en het seniormanagement van Heineken. De deelnemers kunnen kiezen uit honderd beleggingsfondsen en krijgen advies van private bankers. Aon Consulting en Hewitt fungeren als intermediair.

Levensloop Loyalis
Loyalis (ABP) gaat de levensloopregeling van de politie (60.000 medewerkers) uitvoeren.
Sparen bij CVB
CVB Bank heeft SnelSparen geïntroduceerd. De rekening biedt 4% rente over een vrij opneembaar saldo; maandelijks wordt minimaal _ 50 en maximaal _ 250 gestort.
Zwitserleven-site
Zwitserleven houdt een campagne om het intemediair te informeren over de Pensioenwet. Onderdelen zijn onder meer landelijke workshops en een speciale site, die is te bereiken via www.zwitserleven.biz.

Reageer op dit artikel