nieuws

Pennink volgt Scheffer op

Archief

Oud-topambtenaar en voormalig verzekeraar drs J

A. Pennink (50) zal bij de NVA algemeen directeur mr H. Scheffer opvolgen. Pennink werkte van 1973 tot 1987 bij het ministerie van financiën, waar hij in 1984 tot hoofd van de Afdeling Verzekeringswezen werd benoemd. Van 1987 tot begin dit jaar was hij in dienst van Zürich Leven (aanvankelijk Vita geheten), waar Pennink in maart 1993 G.Ch. Lensink opvolgde als algemeen directeur. Aanleiding tot het vertrek bij Zürich Leven was het besluit van de Zwitserse moeder om in ons land het leven- en schadebedrijf versneld te integreren. Hierdoor verdween onder meer de functie van Pennink, die op 1 juni a.s. bij de NVA in dienst zal treden. Scheffer, die sinds 1973 directeur is bij de NVA, zal per 1 juli a.s. zijn actieve loopbaan beëindigen.

Reageer op dit artikel