nieuws

Pemba-premie

Archief

Partnerprogramma

InterBank is gestart met een partnerprogramma in samenwerking met CRM Factory. Hierdoor krijgen tussenpersonen de beschikking over een relatiebeheerplatform waarmee zij gestructureerd en continu kunnen werken aan het onderhouden van de relaties met hun klanten met als doel het benutten van kansen om het aandeel in kredieten te vergroten.
Energiecertificaten
Xtensive Franchising heeft een overeenkomst gesloten met Keurhuis Nederland. Tussenpersonen die zijn aangesloten bij één van de Xtensive-formules kunnen hun klanten hierdoor ondersteunen bij het verkrijgen van een energiecertificaat. Zo’n certificaat moeten huis- en gebouweigenaren per 1 januari 2008 verplicht overhandigen aan kopers of huurders. De certificaten kunnen online worden aangevraagd en kosten _ 195 (inclusief btw).
Pemba-premie
Per 1 januari 2008 wordt de Pemba-premie afgeschaft. Alle werkgevers die bij het UWV verzekerd zijn, gaan een uniforme premie betalen voor de WAO. Deze is vastgesteld op 0,15%. Het wetsvoorstel regelt verder dat er definitief geen premiedifferentiatie komt voor de IVA (Inkomensverzekering Volledig Arbeidsongeschikten).
Geen premie bij CZ
Verzekerden van zorgverzekeraar CZ die hun e-mailadres achterlaten op de website, maken kans op drie maanden geen premie betalen voor de basis- en aanvullende verzekering. CZ geeft twintig van deze prijzen weg. CZ verzamelt de e-mailadressen om klanten sneller op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Reageer op dit artikel