nieuws

PC schaft uitvaarttoeslag op zaterdag af

Archief

PC Hooft Groep heeft de toeslag voor begrafenissen en crematies op zaterdag opgeheven. De Amsterdamse uitvaartverzorger en -verzekeraar (100.000 leden) zegt hiermee op de wensen van de nabestaanden in te gaan en in te spelen op de maatschappelijke ontwikkeling, waarin dienstverlening op zaterdag ook gebruikelijk is.

Het opheffen van de weekendtoeslag op de uitvaartdienstverlening geldt voor uitvaarten die PC Uitvaartzorg zelf verzorgt. De zaterdagtoeslag verdwijnt ook voor andere uitvaartondernemingen die gebruik maken van de PC-uitvaartlocaties in Westgaarde, Zaanstad, Alphen aan den Rijn, Purmerend en Hoorn. Voor dienstverlening van niet tot de PC Hooft Groep behorende crematoria en uitvaartcentra, blijft de daar geldende tariefstelling gehanteerd.

Reageer op dit artikel